Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські дівчата здобули бронзу чемпіонату України з регбі

Ужгородські дівчата здобули бронзу чемпіонату України з регбі

Ужгородські дівчата здобули бронзу чемпіонату України з регбі
Нещодавно додому повернулися семеро красунь-регбісток із черговим успіхом – «бронзою». Дівчата неодноразово прославляли Ужгород в Україні та за її межами. У середині жовтня в Одесі відбувся...

Нещодавно додому повернулися семеро красунь-регбісток із черговим успіхом – «бронзою». Дівчата неодноразово прославляли Ужгород в Україні та за її межами.

ВІДЕО ДНЯ

У середині жовтня в Одесі відбувся останній тур жіночого чемпіонату України в суперлізі з регбі-7. Команда ДВНЗ «УжНУ», яка тренується під керівництвом викладача загальноуніверситетської кафедри фізичного виховання Віктора Мельничука, в дуже напруженій боротьбі посіла почесне третє місце, поступившись господаркам турніру одеситкам та чемпіонкам цих змагань - киянкам, повідомили у Медіацентрі УжНУ.

Наставник наших регбісток із величезним задоволенням поділився враженнями. Захоплено розповідав, що неймовірно пишається дівчатами: «Незважаючи на те, що команда зовсім молода (створена навесні цього року), наші дівчатка просто молодці! Доклали максимум зусиль. Ви собі можете уявити, яку плідну роботу виконано, аби досягти такого успіху?» – коментує Віктор Миколайович.

Реклама

Крістіна Мурашко, яка грає в команді, розповідає: «На стадіоні «Буревісник» ми дуже інтенсивно тренувалися, оскільки випробування нас чекали серйозні: всі інші команди мали неабиякий досвід. У нас же колектив молодий, недавно створений. Дехто з дівчат просто не знав, що і як треба робити. Усього змагалося 5 команд: дві з Одеси, дві з Києва і ми. Суперниці виявилися дуже сильними! Проте нам, зібравшись на силах, удалося вибороти «бронзу». Серйозних травм нема – лише невеликі синці й подряпини, але без цього не обійтися. На завершення скажу, що тренуватимемося ще серйозніше й наступного разу поборемося за титул чемпіона».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно