Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівництво області представило нового керівника Перечинської райдержадміністрації

Керівництво області представило нового керівника Перечинської райдержадміністрації

Керівництво області представило нового керівника Перечинської райдержадміністрації
Колективу Перечинської районної державної адміністрації та представникам місцевого самоврядування району у понеділок, 3 листопада, голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль представив...

Колективу Перечинської районної державної адміністрації та представникам місцевого самоврядування району у понеділок, 3 листопада, голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль представив нового керівника Перечинської райдержадміністрації Івана Бібена, який замінив на цій посаді Миколу Грубого.

ВІДЕО ДНЯ

Маючи слово перед присутніми й представляючи новообраного голову обласної ради Володимира Чубірка, керівник області зазначив: "В останній час Закарпатська обласна адміністрація тісно співпрацює з обласною радою, власне, як це і має бути. Я хочу, аби і в районі була координація і спільна робота ради і адміністрації - в інтересах громади", – зазначає прес-служба Закарпатської ОДА.

Відтак Василь Губаль подякував Миколі Грубому за роботу, яка ще й припала на такий непростий час – період, коли увагу приділяли не лише щоденним справам, а й мобілізації та допомозі армії. Сам, вже колишній, голова району побажав успіхів наступнику. Іван Бібен, своєю чергою, подякував за довіру і пообіцяв працювати так, аби у владі району було порозуміння й не було роздорів, на благо краю і країни. Надію, що робота буде ефективною, висловив і голова Перечинської районної ради Анатолій Перцев.

Реклама

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко наголосив, що зараз не час ділити владу, а час об'єднати зусилля. "От тепер у нас нова практика у владі області - ми разом з головою облдержадміністрації починаємо день зі спільних нарад. Так раджу і вам - злагоджувати роботу в районі. А депутатам райради бажаю активніше включатися в громадську роботу, допомагати райдержадміністрації" – сказав Володимир Чубірко.

Василь Губаль, спілкуючись з представниками Перечинщини, попросив владу на місцях приділяти посилену увагу родинам учасників АТО, підтримувати волонтерські рухи і Комітет солдатських матерів і дружин учасників АТО, що розпочинає роботу в області. А також – активізувати проекти з енергозаміщення, на які передбачене фінансування з державного бюджету.

Реклама

Говорячи про кадрові зміни в області, керівник краю наголосив: люди, які беруть на себе відповідальність за край, повинні для ефективної роботи сформувати команду: "Ми прийшли робити реформи і шукаємо тих людей, з ким спільно діятимемо. Ціль – аби закарпатці побачили роботу на їх користь, а не на користь чиновництва" – наголосив голова ОДА.

Загалом же владі району порадили не звертати увагу на статистику, а працювати над результатами, які відчують люди. "Також я прошу долати оці чиновницькі підходи у спілкуванні з краянами, бути простішими. І - зламати "стіну" між владою і людьми" – сказав Василь Губаль.

Довідково: Бібен Іван Іванович народився 2 травня 1965 року в с. В.Лази Тячівського району. Має дві вищі освіти: у 1995 році закінчив УжДУ, здобувши фах економіста, а в 2005-му - Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії держуправління при Президентові України, здобувши кваліфікацію магістра державного управління. В органах виконавчої влади з 1999 року. До призначення працював заступником керуючого справами виконавчого апарату Закарпатської обласної ради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно