Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівці "віддячились" Володимиру Леніну

Тячівці "віддячились" Володимиру Леніну
Схоже, що ера комунізму добігає на Тячівщині свого остаточного кінця… Останній символ вождю Жовтневої революції, точніше нагадування про нього у центрі міста відійде на смітник історії, разом з...

Схоже, що ера комунізму добігає на Тячівщині свого остаточного кінця… Останній символ вождю Жовтневої революції, точніше нагадування про нього у центрі міста відійде на смітник історії, разом з розібраними і вивезеними кам’яними брилами.

ВІДЕО ДНЯ

Ось так нащадки відплатили головному фундатору комуністичної ідеології Володимиру Леніну «за світле майбутнє», яке впродовж сімдесяти років вибудувалось на поту і крові мільйонів наших громадян.

Варто нагадати, що пам’ятник вождю був повалений ще у 90-ті роки, і до цього часу на цьому місті залишався постамент. У свій час районні комуністи хотіли встановити тут табличку, однак так і не спромоглися отримати на це дозвіл.

Реклама

Та після кривавих подій на Майдані було вирішено встановити на цьому місці пам’ятник Героям Небесної Сотні. Що ж ідеальнішого місця для символу вже іншої революції - Євромайдану годі було й пошукати. Тим більше, що й площа має тут напрочуд вдалу для цього назву – Пам’яті...

Одразу після очищення місця від кам’яних брил буде підготовлено основу для встановлення пам’ятника, який, до речі, вже виготовлений скульпторами. Тож зовсім скоро відбудеться його встановлення.

Реклама

Марина Попович

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно