Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Досвідчений крадій знову скоїв лихо

Досвідчений крадій знову скоїв лихо
В Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала металеві вентиляційні решітки з адміністративної будівлі Державного архіву...

В Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала металеві вентиляційні решітки з адміністративної будівлі Державного архіву Закарпатської області, який знаходиться в м.Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники карного розшуку міськвідділу міліції встановили, що до кримінального правопорушення причетний 24-річний місцевий житель, який вже мав проблеми із законом й провів кілька років у місцях позбавлення волі за аналогічний злочин, - повідомила Діана Дорогій з Ужгородського МВ УМВС.

У скоєному зловмисник зізнався та пояснив, що крадіжку скоїв вночі через відсутність постійного заробітку. Таким чином хотів заробити гроші, щоб витратити їх на власні потреби.

Реклама

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно