Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Батьківщина" грубих порушень не побачила, "Свобода" – одне, а у Роберта Горвата заявили про низку порушень

"Батьківщина" грубих порушень не побачила, "Свобода" – одне, а у Роберта Горвата заявили про низку порушень

"Батьківщина" грубих порушень не побачила, "Свобода" – одне, а у Роберта Горвата заявили про низку порушень
Закарпатські штаби учасників парламентських виборів прокоментували інтернет-виданню "Панорама Мукачева" свою оцінку щодо перебігу подій на дільницях краю. Речник обласної "Батьківщини" Іван...

Закарпатські штаби учасників парламентських виборів прокоментували інтернет-виданню "Панорама Мукачева" свою оцінку щодо перебігу подій на дільницях краю.

ВІДЕО ДНЯ

Речник обласної "Батьківщини" Іван Колодій розповів, що політична сила не помітила жодних грубих порушень виборчого процесу. Утім, були спроби маніпуляцій голосами виборців. Та підтасовування, на думку Івана Колодія, варто чекати після закриття дільниць.

Прес-аташе крайового штабу ВО "Свобода" Ірина Гармасій заявила, що грубих порушень у партії не помітили, окрім випадку, що стався на дільниці №210725 (початкова школа №1), де зафіксовано підкуп голосів.

Реклама

Та на відміну від попередніх мовників, прес-секретар штабу кандидата у нардепи Роберта Горвата Аліса Квич навела купу прикладів порушень на виборчих дільницях округу №68.

"На виборчій дільниці №210595 у селі Соломоново головою виборчої комісії Ийовою Зунко (КПУ) та секретарем ДВК Іваном Росохою (представник Олександра Ледиди) зранку не допускали до виконання обов’язків члена виборчої комісії від партії "УДАР" Марини Кадаш. Виявилося, що окружна виборча комісія, прийнявши рішення про призначення членом ДВК Марини Кадаш, не повідомила дільничну виборчу комісію про відповідні зміни. Як вдалося з’ясувати, заміна членів на дільниці відбулася 15 жовтня. В результаті жінка, хоча і прийняла присягу члена виборчої комісії, не змогла приступити до роботи", - йдеться у повідомленні штабу. Також Аліса Квич  підтвердила факт підкупу голосів на дільниці, що на вулиці Високій, 4.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно