Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгород очищають від політичної реклами

Ужгород очищають від політичної реклами
Як відомо, напередодні дня виборів законодавчо оголошено «час тиші» - коли в країні заборонена будь-яка політична реклама. Тобто вже в суботу всі кандидати в депупати, які споглядають на нас із...

Як відомо, напередодні дня виборів законодавчо оголошено «час тиші» - коли в країні заборонена будь-яка політична реклама. Тобто вже в суботу всі кандидати в депупати, які споглядають на нас із білбордів і "парканних" листівок, є прямим порушенням закону з перспективою серйозного покарання.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в Ужгороді розпочалася зачистка від політагіток. Оскільки кількість зовнішньої агітації давно перевищила всі розумні межі, трудитися доводиться завчасно. Працівники рекламних агентств старанно зривають з бордів та сітілайтів залишки колишньої агітаційної розкоші.

Можна собі уявити, яким обдертим буде виглядати все місто завтра. Адже під наклеєними особами кандидатів та гаслами партій зберігаються більш пізні «культурні нашарування», які також не перебувають в естетичній формі.

Реклама

Більш-менш свідомі рекламні агентства намагаються не просто прибрати заборонену рекламу, але і заклеїти її чистими білими аркушами.

Але закон про заборону політреклами більш-менш дотримується на офіційних, зареєстрованих носіях. А ось чи візьмуться передвиборні штаби очищати заклеєні агітками паркани, стіни будинків, дерева, вітрини?

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно