Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгород зустріне гостей міста дитячим фестивалем

Ужгород зустріне гостей міста дитячим фестивалем
На Ужгородському залізничному вокзалі 25 жовтня відбудеться мистецька акція «Ужгород вітає», яку проводитимуть в рамках І Відкритого дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу національних культур та...

На Ужгородському залізничному вокзалі 25 жовтня відбудеться мистецька акція «Ужгород вітає», яку проводитимуть в рамках І Відкритого дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу національних культур та народної творчості «Яскрава Країна» Закарпаття - 2014.

ВІДЕО ДНЯ

Захід розпочнеться 25 жовтня о 14:30. У концерті візьмуть участь оркестри та вокалісти з різних міст України, які даруватимуть свій талант іншим учасникам фестивалю, городянам та гостям міста, йдеться у повідомленні прес-служби Львівської залізниці.

«Подібні заходи вокзал прийматиме вперше, однак всьому колективу, а також гостям буде приємно долучитися та відвідати концерт, який покликаний творчістю об’єднувати людей із різних куточків України», — зазначив начальник Ужгородського залізничного вокзалу Юрій Товт.

Реклама

За словами організаторів фестивалю, ГО «Яскрава країна», Ужгородський вокзал є знаковим місцем для такої події, адже саме тут туристи вперше знайомляться із багатою історичною спадщиною мультикультурного Закарпаття. Під час фестивалю із цим чудовим краєм ознайомляться також і його учасники - понад 50 дітей зі східних, центральних та південних регіонів нашої країни.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно