Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Закарпатські ведмеді" здолали словацьких хокеїстів (ФОТО)

"Закарпатські ведмеді" здолали словацьких хокеїстів (ФОТО)
Другий матч регулярного чемпіонату Земплинської аматорської хокейної ліги ужгородська хокейна дружина проводила на льоду "Зимового Штадіону" словацького містечка Гуменне в якості номінальних...

Другий матч регулярного чемпіонату Земплинської аматорської хокейної ліги ужгородська хокейна дружина проводила на льоду "Зимового Штадіону" словацького містечка Гуменне в якості номінальних господарів майданчика. Після прикрої поразки у дебютному матчі закарпатці були повні рішучості заявити про свої чемпіонські амбіції, і тому супернику на "гостинність" не доводилось розраховувати.

ВІДЕО ДНЯ

Дозволивши з ввічливості гостям відкрити рахунок після необов'язкового видалення Олександра Уранова, закарпатці провели весь матч за своїм сценарієм.

Завдяки активним командним діям та індивідуальній майстерності Штефанко "Закарпатські ведмеді" порівнюють цифри на табло а потім виходять вперед 2:1. Пропущені шайби мобілізували противника, і словацькі гравці, провівши багатоходову комбінацію, змушують Миколу Щорса капітулювати. Ужгородці були готові до такого ходу поєдинку і, включивши підвищені швидкості, посилили натиск на ворота Йозефа Пусчака. Статистика кидків незабарилась втілитися в забиті шайби. На 29 і 37 хвилинах гострі контратаки завершують Волошік і Богновіч. Заділ у дві шайби розслабляюче подіяв на нашу команду і дав можливість гостям перехопити ініціативу на майданчику. У кінцівці матчу словацькі хокеїсти в черговий раз отримують можливість реалізувати чисельну більшість і стараннями Павола Кепіла скорочують розрив у рахунку до мінімуму.

Реклама

Третій період видався найбільш насиченим на ігрові моменти і закрутив інтригу матчу майже по театральних канонах. Кульмінацією поєдинку стало чергове, сьоме за рахунком видалення "клишоногих". До слова, прискіпливість бригади арбітрів до наших спортсменів цілком зрозуміла. Ліга любительська, гравці не застраховані і небезпека отримання травми повинна бути зведена до мінімуму. Як говориться нічого особистого. Але повернемося на лід.

Останні хвилини матчу наші земляки проводять в глухій обороні, утримуючи всі підступи до свого останнього рубежу. До фінального свистка судді він залишився неприступним. Перша перемога ужгородської команди в словацькій лізі відбулася.

Реклама

Своїми враженнями після матчу поділилися Андрій Максимович та Олександр Дмитрієв: "Снинська команда технічніша та швидкісніша, ніж клуб з Сечовце. Грати у свій хокей почали тільки в третьому періоді, спасибі хлопцям за характер грати і перемагати хотілося б на своєму майданчику... "

Наступний матч ХК "Закарпатські ведмеді" проводять 8 листопада проти ХК "Собранце".

Валерій Литвинов

Реклама
"Закарпатські ведмеді" здолали словацьких хокеїстів (ФОТО) – 01
"Закарпатські ведмеді" здолали словацьких хокеїстів (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно