Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • До Ужгорода прибула реліквія, яка зцілює і впливає на життя (ФОТО)

До Ужгорода прибула реліквія, яка зцілює і впливає на життя (ФОТО)

До Ужгорода прибула реліквія, яка зцілює і впливає на життя (ФОТО)
Чудотворна Пресвята Богородиця, яка постійно знаходиться у Сенткуті (Угорщина), допомагає людям подолати перешкоди на шляху спасіння душі, зміцнити в людських серцях віру, надію та любов, дає...
ВІДЕО ДНЯ

Чудотворна Пресвята Богородиця, яка постійно знаходиться у Сенткуті (Угорщина), допомагає людям подолати перешкоди на шляху спасіння душі, зміцнити в людських серцях віру, надію та любов, дає сили і відвагу для подолання важких життєвих перешкод, позбавитись від хвороб, в тому числі невиліковних, зберегти чистоту думок, прожити праведно і щасливо життя, сприяє вирішенню сімейних проблем та допомагає у здійсненні добрих справ, пошуку мети і сенсу життя, приходить на допомогу подружжю у народженні діточок. Незаміжнім дівчатам та неодруженим юнакам допомагає знайти гідного супутника життя. Багато років закарпатці їздять до неї уже десятки років і моляться про найголовніше і важливе в житті, про те, що може вплинути і змінити всю подальшу долю людини. За свідченнями багатьох людей, Пресвята Діва Марія вислуховує щирі прохання і після молитви перед нею, виконує їх.

І от учора Пресвята Богородиця із Сенткуту сама завітала до Закарпаття. Спочатку реліквію занесли до Римо-Католицького Костьолу Святого Георгія, де вона простояла півдня і римо-католики могли звернутися до неї. Після служби фігуру урочисто перенесли до кафедрального собору Мукачівської греко-католицької єпархії, де відповідно греко-католики змогли помолитися біля чудотворної Пресвятої Богородиці із Сенткукту.

Реклама

Йожеф Кіш

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно