Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині активізувались телефонні шахраї

На Ужгородщині активізувались телефонні шахраї
Днями до Ужгородського міськвідділу міліції звернулися дві місцеві жительки, які постраждали від рук пройдисвітів. У першому випадку зловмисник зателефонував 68-річній пенсіонерці близько 9-ї години...

Днями до Ужгородського міськвідділу міліції звернулися дві місцеві жительки, які постраждали від рук пройдисвітів. У першому випадку зловмисник зателефонував 68-річній пенсіонерці близько 9-ї години ранку з прихованого номера телефону. Повідомив, що її син, який на даний час знаходиться на сезонних роботах в місті Києві, скоїв правопорушення. Для того, щоб залагодити справу, потрібно переказати гроші на картковий рахунок. Він наполягав, що у неї мало часу, та щоб вона про це нікому нічого не казала.

ВІДЕО ДНЯ

Потерпіла зробила все те, що вимагав від неї зловмисник – поспіхом зібрала всі свої заощадження в сумі 6000 гривень та перерахувала їх через термінал одного з комерційних банків, - повідомила Діана Дорогій з Ужгородського МВ УМВС.

Другою жертвою «телефонного» шахрая стала 64-річна мешканка міста. В такий же спосіб зловмисник виманив у довірливої ужгородки 2500 гривень за нібито залагодження вчиненого її 27-річним сином правопорушення. Жінка, не перевіривши отриману інформацію, поспіхом зібрала гроші й переказала через найближчий термінал банку на рахунок зловмисника.

Реклама

Лише після того, як пенсіонерка виконала вимогу зловмисника, вона здогадалася зателефонувати синові. Чоловік був здивований розповіддю схвильованої матері та повідомив, що у нього все в порядку і ніяких проблем немає. Тоді потерпіла звернулася за допомогою до міліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно