Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородець заготовив чотирнадцять мішків наркотиків (ФОТО)

Ужгородець заготовив чотирнадцять мішків наркотиків (ФОТО)
Днями працівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції під час обходу території обслуговування на околиці міста виявили та знешкодили велику ділянку з посівами...

Днями працівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції під час обходу території обслуговування на околиці міста виявили та знешкодили велику ділянку з посівами конопель.

ВІДЕО ДНЯ

Коноплі росли в глухому місці, далеко від сторонніх очей, на околиці Ужгорода. Земельна ділянка була добре замаскована чагарниками. Самі ж рослини добре доглянуті й підлиті водою. Дурман-зілля дало добрі плоди, перетворившись на справжні дерева, котрі сягали від півтора до двох з половиною метрів у висоту, - повідомила Діана Дорогій з Ужгородського МВ УМВС.

Міліціонери нагрянули на конопляне поле в обідню пору, там і виявили 38-річного ужгородця, який косив коноплі й складав у мішки, щоб потім завантажити у свій автомобіль «Фольксваген Пассат». Усього чоловік встиг заготовити чотирнадцять мішків, а це близько 60 кілограмів сировини. Окрім того, ще було вилучено 35 наркотичних рослин.

Реклама

Вчасне реагування ужгородських міліціонерів зірвало підступний план зловмисника. Наркоділок мав намір зірвати чималий куш - як мінімум, кілька тисяч доларів. Зараз власник плантації дає покази слідчим. Відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Самі рослини передали на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС Закарпатської області.

Реклама

Автомобіль злосмисника поміщений на штрафмайданчик Ужгородського міськвідділу міліції.

Ужгородець заготовив чотирнадцять мішків наркотиків (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно