Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У підробленій закарпатській горілці знайшли муху

У підробленій закарпатській горілці знайшли муху
- Якщо в пляшці горілки плаває муха - ця горілка може бути якісною і безпечною? Напевно, що ні, - розповідають фахівці Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, які проводили перевірки...

- Якщо в пляшці горілки плаває муха - ця горілка може бути якісною і безпечною? Напевно, що ні, - розповідають фахівці Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, які проводили перевірки суб’єктів господарювання в Перечинському та Тячівському районах.

ВІДЕО ДНЯ

Інспектори повідомляють, що є достатньо факторів, які з першого погляду можуть свідчити про те, що у вас у руках фальсифікат чи справжній якісний продукт, але присутність комах у пляшці - взагалі поза конкуренцією, повідомили у інформаційно-комунікаційному відділі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

За словами фахівців, щоб відрізнити підробку від оригіналу на полицях магазинів, насамперед потрібно дивитись чи немає осаду в пляшці, інших сторонніх тіл.

Реклама

Звертайте увагу і на етикетки, на пляшках вони мають триматися рівно. Клей нанесений поздовжніми, або поперечними лініями. Тоді як у фальсифікованої продукції – на всю площу. Перевірити, чи не підпільна горілка, можна і за допомогою акцизної марки.

Так, на пляшках горілки, які було виявлено у перечинських і тячівських суб’єктів господарювання, була наклеєна марка акцизного податку не встановленого зразка. Працівники Головного управління Міндоходів вилучили горілку для відповідального зберігання. А бізнесменам «світить» штраф за порушення статті 18 Закону України від 19 грудня 1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Реклама

Шановні продавці алкоголю, звертаємо вашу увагу, що за виробництво, зберігання, транспортування, реалізацію алкогольних напоїв без марок акцизного податку встановленого зразка або з підробленими марками акцизного податку передбачено санкцію у розмірі 17000 гривень і більше.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно