Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • НПП "Синевир" з робочим візитом відвідав директор Департаменту природно-заповідної справи

НПП "Синевир" з робочим візитом відвідав директор Департаменту природно-заповідної справи

НПП "Синевир" з робочим візитом відвідав директор Департаменту природно-заповідної справи
6 і 7 жовтня у Національному природному парку «Синевир» з робочим візитом перебував директор Департаменту природно-заповідної справи Ігор Іваненко. Він ознайомився з ходом виконання намічених планів...

6 і 7 жовтня у Національному природному парку «Синевир» з робочим візитом перебував директор Департаменту природно-заповідної справи Ігор Іваненко. Він ознайомився з ходом виконання намічених планів і завдань, які покладені на установу, а також провів нараду з директором парку Миколою Дербаком та керівниками підрозділів.

ВІДЕО ДНЯ

На зібранні обговорювалися питання удосконалення природоохоронної діяльності, впровадження сучасних екологічних технологій догляду за лісом, розвиток наукової, рекреаційної і еколого-освітньої діяльності, робота Реабілітаційного центру бурих ведмедів тощо. Учасники наради не обійшли увагою проблемні питання щодо утилізації сміття. Хоча це питання органів влади, але національний парк не може стояти осторонь, адже нерідко саме його територія засмічується. Населення ж не має де подіти відходи.

Ігор Іваненко високо оцінив старання працівників НПП «Синевир», зокрема, сказавши: «Мені приємно, що ви плануєте подальші кроки і чітко знаєте, як потрібно рухатися далі».

Реклама

Директор Департаменту природно-заповідної справи привітав співробітників парку з тим, що їм вдалося відстояти внесення ділянок Синевирських пралісів до списку кандидатів на визнання їх ЮНЕСКО об’єктом Всесвітньої природної спадщини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно