Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді триває традиційний щорічний агропромисловий ярмарок "Золота осінь"

В Ужгороді триває традиційний щорічний агропромисловий ярмарок "Золота осінь"

В Ужгороді триває традиційний щорічний агропромисловий ярмарок "Золота осінь"
Тут можна придбати як овочі й фрукти, так і м’ясо, сир і навіть живих тварин. Утім цього року пропозиція явно не відповідає попиту. Людей по ярмарку ходить чимало, але вони, так би мовити, тільки...

Тут можна придбати як овочі й фрукти, так і м’ясо, сир і навіть живих тварин.

ВІДЕО ДНЯ

Утім цього року пропозиція явно не відповідає попиту. Людей по ярмарку ходить чимало, але вони, так би мовити, тільки прицінюються. Самі продавці на запитання про рівень продажів відповідають: могло б бути й краще. Дехто ж відкрито бідкається, що минулоріч під час «Золотої осені» вдалося реалізувати у 5-6 разів більше, тієї ж, наприклад, картоплі.

Можливо, людей не приваблюють ціни на цьогорічному ярмарку. А вони дійсно не тільки не менші, а в деяких випадках навіть більші за звичайні ринкові. Наприклад, літр вина коштує 50 гривень, меду — 80-90 гривень. За кілограм м’яса треба віддати від 60 до 80 гривень залежно від виду, за овечий сир – 80 гривень.

Реклама

Продають навіть полуницю – склянка за 15 гривень та інжир по 7 гривень за штучку. Помідори на ярмарку коштують 8 гривень за кілограм, огірки – 12. Картоплю, цибулю та буряк можна вторгувати в районі 2.20-2.70. Хоча в одному із супермаркетів міста, скажімо, морква майже до гривні дешевша, на багато овочів нижчі щоденні ціни на ужгородських ринках.

Усі як один продавці такі ціни пов’язують зі зростанням курсу долара, звинувачуючи валюту буквально в усіх бідах. Тож і настрій на ярмарку, м’яко кажучи, невеселий – покупці зляться на високу вартість продуктів, продавці – на те, що не йде торгівля.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно