Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські школярі зустрілись з військовим, який перебував у зоні бойових дій

Ужгородські школярі зустрілись з військовим, який перебував у зоні бойових дій

Ужгородські школярі зустрілись з військовим, який перебував у зоні бойових дій
Сьогодні, 1 жовтня, в обласному центрі відбулася зустріч військовослужбовців Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату та вихованців УСЗОШ №1 I ст. Ініціатором заходу виступила...

Сьогодні, 1 жовтня, в обласному центрі відбулася зустріч військовослужбовців Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату та вихованців УСЗОШ №1 I ст. Ініціатором заходу виступила вчитель 3-Б класу – Марина Манзулич, яка запросила військовиків та волонтерів закарпатського руху підтримки військовослужбовців до навчального закладу. Ідею педагога підтримала її керівник Еріка Черкашина.

ВІДЕО ДНЯ

Напередодні зустрічі 35 школярів 3-Б класу підготували для військовослужбовців Закарпатської області солодкі гостинці, теплі шкарпетки, патріотичні браслети, ліки, засобі особистої гігієни, малюнки та листи. Все це, сповнене чистою енергетикою, щирою дитячою посмішкою та словами «Повертайтесь скоріше додому» найближчим часом буде передано численним закарпатським воякам, які стоять на сторожі миру, територіальної цілісності та недоторканності нашої держави, повідомила прес-група Закарпатського ОВК.

На численні питання школярів відповіли представник Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату майор Петро Невеселий, який нещодавно повернувся із зони проведення АТО в Луганській області та представник волонтерського руху Ірина Зотова. Пані Ірина, педагог за освітою, весь свій вільний час, як і велика кількість інших волонтерів, присвятила допомозі нашим синам, батькам, братам, які виконують бойові завдання на Сході України.

Реклама

Приємно, що школярі молодших та старших класів, вчителя, волонтери, та і загалом цивільне населення краю з розумінням віднеслись до проблем, які сьогодні стоять перед Збройними Силами України. З цими малюнками та листами до солдат привезуть часточку тепла дитячих сердець, які зігріють душу бійців та підтримають бойовий дух наших військовиків у цю скрутну для країни годину, - зазначив представник військового комісаріату майор Петро Невеселий.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно