Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Екс-співробітника карного розшуку, який спільно із міліціонером спробував обікрасти квартиру, судитимуть

Екс-співробітника карного розшуку, який спільно із міліціонером спробував обікрасти квартиру, судитимуть

Екс-співробітника карного розшуку, який спільно із міліціонером спробував обікрасти квартиру, судитимуть
Прокуратурою Закарпатської області завершено досудове розслідування та передано обвинувальний акт до суду відносно вже колишнього працівника карного розшуку Рахівщини та його спільника – також вже...

Прокуратурою Закарпатської області завершено досудове розслідування та передано обвинувальний акт до суду відносно вже колишнього працівника карного розшуку Рахівщини та його спільника – також вже екс-правоохоронця, які намагалися обікрасти квартиру судді.

ВІДЕО ДНЯ

Ситуація сталася наприкінці березня в Рахові. Вночі до райвідділу міліції зателефонував місцевий мешканець і повідомив, що затримав злодія, котрий проник до його квартири. Можна лише уявити здивування оперативників, що прибули на місце події, коли вони впізнали в затриманому... свого колегу — співробітника відділу карного розшуку.

Як з`ясувалось під час досудового розслідування, правоохоронець, спланувавши цей злочинзаздалегідь, проник у квартиру й спробував винести сейф із грошима. Господар квартири, почувши шум, зайшов у кімнату з мисливською рушницею, після чого «нічний гість» спробував втекти, але невдало.

Реклама

Господар квартири, зробивши два попереджувальні постріли з рушниці, затримав зловмисника і покликав товариша з яким вони вже разом утримували «перевертня в пагонах» до приїзду міліції.

Згодом з’ясувалося, що працівник карного розшуку Рахівського райвідділу міліції пішов «на діло» не сам: на вулиці в машині на нього чекав ще один спільник- також правоохоронець.

Реклама

Горе-міліціонери намагалися обікрасти квартиру, в якій проживає працівник Рахівського районного суду. Обох вже звільнено з роботи. Проведено ретельне службове розстеження, за результатами якого ряд керівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Наразі, вже екс-правоохоронців звинувачують у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст. 15 та ч.3 ст.185 КК України – незакінчений замах на вчинення таємного викрадення чужого майна (крадіжки), вчиненого за попередньою змовою групою осіб та поєднаного з проникненням у житло.

Кримінальним кодексом України за таке кримінальне правопорушення передбачено до 6 років позбавлення волі.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно