Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді прибирали територію майбутнього спортивно-реабілітаційного центру інвалідів

В Ужгороді прибирали територію майбутнього спортивно-реабілітаційного центру інвалідів

В Ужгороді прибирали територію майбутнього спортивно-реабілітаційного центру інвалідів
Як відомо, рішенням Ужгородської міської ради 5 вересня 2014 року Закарпатському обласному осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату було передано комплекс...

Як відомо, рішенням Ужгородської міської ради 5 вересня 2014 року Закарпатському обласному осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату було передано комплекс приміщень колишньої котельні площею понад 1600 м. кв. за адресою вул. Ф.Тіхого, 13Б, з орендною платою 1,2 грн.

ВІДЕО ДНЯ

Ідея створення подібного спортивно-реабілітаційного центру виникла ще 3 роки тому у голови осередку Лизанця Олександра. Для реалізації цього проекту була здійснена велика підготовча робота. За порадою директора громадської організації “Память Європи” Віталія Апшая і директора ТОВ “Мінеральні води” Пересоляка Анатолія вибір було зупинено на вул. Ф.Тіхого, 13Б. Розміри цього обєкта і розташування ідеально підходять для створення спортивного залу з олімпійськими параметрами.

Відразу після цього зусиллями проектанта Олександра Мартинюка було створено ескіз проекту спортивно-реабілітаційного центру і його кошторис.

Реклама

Завданням суботника була розчистка периметра об’єкта для початку будівельних робіт. За один день зусиллями десятків людей вдалось виконати 60% запланованих заходів. Проведення наступного суботника планується вже після святкувань Дня міста і відбудеться 4 жовтня 2014 року. Всі бажаючі взяти в ньому участь запрошуються на 10:00 4 жовтня 2014 р., місце збору – котельня за адресою вул. Ф.Тіхого, 13Б.

Всі хто бажає надати грошову допомогу на створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів можуть перерахувати кошти на рахунок в ПАТ КБ Приватбанк п/р 26004053909822, код ЄДРПОУ 37231258, МФО 312378.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно