Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • ДАІ міста Ужгорода проводить спецоперацію по виявленню любителів поговорити за кермом по телефону

ДАІ міста Ужгорода проводить спецоперацію по виявленню любителів поговорити за кермом по телефону

ДАІ міста Ужгорода проводить спецоперацію по виявленню любителів поговорити за кермом по телефону
В Україні на даний час триває спецоперація під умовною назвою «Мобільний телефон», в ході якої працівники ДАІ виявляють водіїв, котрі полюбляють розмовляти по мобільних телефонах під час руху...

В Україні на даний час триває спецоперація під умовною назвою «Мобільний телефон», в ході якої працівники ДАІ виявляють водіїв, котрі полюбляють розмовляти по мобільних телефонах під час руху автомобіля. Таких порушників ПДР карають штрафами.

ВІДЕО ДНЯ

Днями в Ужгороді працівники Державтоінспекції міста разом із журналістами провели рейд, під час якого виявляли таких «балакунів». Працювали перевіряючі на вул.Гагаріна в Ужгороді, яка відома своїм переповненням автотранспортом і частими аварійними ситуаціями.

Упродовж години рейду попалося кілька водіїв-порушників, першим з яких був молодий водій мікроавтобуса «Рено». Чоловік відразу визнав свою вину й пообіцяв на майбутнє не брати в руки «мобілку», перебуваючи за кермом. Звісно, це не звільнило його від штрафу в сумі 425 гривень.

Реклама

Далі було зупинено ще кількох автопорушників, усіх їх оштрафували. Водночас з усіма ними було проведено профілактичну бесіду щодо недопустимості подібних правопорушень в майбутньому.

- Ми й надалі проводитимемо подібні відпрацювання, і не лише в Ужгороді, а й по всій області, - каже начальник УДАІ УМВС області полковник міліції Михайло Бойчук. - Адже розмови по мобільному телефону водіїв під час руху автотранспорту вважаються серйозним правопорушенням, що відволікає увагу водія, а отже суттєво впливає на безпеку дорожнього руху. Тому ст.122 ч.2 КУпАП передбачає за це штраф у розмірі 425-510 гривень.

Реклама

Спецоперація «Мобільний телефон» на дорогах краю триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно