Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У честь професійного свята закарпатські рятувальники отримали нагороди (ФОТО)

У честь професійного свята закарпатські рятувальники отримали нагороди (ФОТО)

У честь професійного свята закарпатські рятувальники отримали нагороди (ФОТО)
Сьогодні, 17 вересня, закарпатські рятувальники відзначили своє професійне свято – День рятівника. За традицією, вранці в церкві Покрови Пресвятої Богородиці, що в Ужгороді на Православній...

Сьогодні, 17 вересня, закарпатські рятувальники відзначили своє професійне свято – День рятівника.

ВІДЕО ДНЯ

За традицією, вранці в церкві Покрови Пресвятої Богородиці, що в Ужгороді на Православній набережній, пройшло святкове богослужіння.

Далі заходи проходили на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області. Увазі присутніх на плацу частини був представили наявний арсенал рятувальної техніки і спорядження: техніка пожежогасіння (автоцистерни, автодрабини), рятувальний автомобіль STAYER, автомобіль піротехнічної групи, сучасне оснащення та спорядження для порятунку в горах і на воді.

Реклама

Цьогорічні урочистості рятувальники розпочали з хвилини мовчання, якою вшанували всіх, хто загинув за прагнення зберегти Україну суверенною та єдиною державою.

«Не зважаючи на важкі часи, що переживає Україна сьогодні, колектив закарпатських рятувальників продовжує виконувати поставлені перед нами завдання, спрямовані на захист краян від стихійних лих та надзвичайних ситуацій. Адже люди, які вибирають професію рятівника, відзначаються особливими рисами характеру: самовідданістю, мужністю, сміливістю, силою волі та дисципліною», - звернувся до колег начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей. Також він поздоровив рятувальників і ветеранів пожежно-рятувальної служби з професійним святом, подякував за сумлінність та відданість обраній справі й наголосив, що рятувальники Закарпаття готові до дій за призначенням і надалі будуть виконувати всі завдання для збереження життя і здоров’я громадян.

Реклама

На адресу закарпатських колег-рятувальників надійшла вітальна адреса й від Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського.

З професійним святом рятувальників також вітали: заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Михайло Рівіс, заступник голови обласної ради Іван Бібен, заступник голови Ужгородської райдержадміністрації Іван Берец, народний депутат України Василь Ковач, почесний консул України у Словацькій Респубіці Олег Адамчук, обласний військовий комісар Іван Васильцюн, представники управлінь УМВС, СБУ, прокуратури, Чопського прикордонного загону, Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса України та інші поважні гості.

Звісно не обійшлося й без нагород. Найкращі рятувальники краю були відзначені високими нагородами, грамотами і подяками ДСНС України та обласного Управління ДСНС, закарпатської обласної ради та облдержадміністрації. Приємно відзначити, що за вагомий внесок у справу попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, особисту мужність, самовідданість, високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника Мирослава Щербея нагороджено нагрудним знаком ДСНС України «Знак пошани».

Реклама

У ДСНС України в Закарпатській області

У честь професійного свята закарпатські рятувальники отримали нагороди (ФОТО) – 01
У честь професійного свята закарпатські рятувальники отримали нагороди (ФОТО) – 02
У честь професійного свята закарпатські рятувальники отримали нагороди (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно