Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Розпочалася перша частина фестивалю "ЗаСіч"

Розпочалася перша частина фестивалю "ЗаСіч"
На площі Поштовій майстри народного промислу влаштували ярмарок та майстер-класи. Тут можна не лише придбати речі хенд-мейд, але й спробувати самостійно зробити ляльки-мотанки. Іграшку-оберіг можна...

На площі Поштовій майстри народного промислу влаштували ярмарок та майстер-класи. Тут можна не лише придбати речі хенд-мейд, але й спробувати самостійно зробити ляльки-мотанки. Іграшку-оберіг можна створити різних кольорів, з аксесуарами до душі. Поки-що на площі не людно, проте кількість ужгородців, які хочуть пофестивалити постійно зростає.

ВІДЕО ДНЯ

Гроші зібрані під час проведення «ЗаСіч» підуть на потреби армії. Організатори повідомляють, що вантаж з речами першої необхідності до батальйону «Січ» вирушить прямо із фестивалю.

Також на святі можна допомогти і бездомним тваринам міста – організація «Барбос» всі кошти, що виручить від продажу саморобних іграшок планує використати на обстеження ветеринарами друзів наших менших, що живуть на вулиці.

Реклама

О 18 годині відбудеться друга частина «ЗаСіч» – благодійний концерт, який приурочено до 100-річчя створення першого українського Легіону Січових Стрільців. Забава триватиме до 23 години. На уже облаштованій сцені виступлять «FunFunk», «Елегантно Зіпсовані» та гості зі столиці – «Тінь Сонця» і «Гайдамаки». На ужгородців чекає чимало сюрпризів, в тому числі й вогняне шоу.

Сьогодні, 7 вересня, в Ужгороді справжнє літнє тепло, чудовий час, щоб завітати на фестиваль та допомогти Українській армії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно