Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В УжНУ в суботу не навчатимуться

В УжНУ в суботу не навчатимуться
Сьогодні, 28 серпня, у ректораті УжНУ відбулася зустріч Володимира Смоланки зі співробітниками та студентами університету. Ректор зініціював її, щоб обговорити оптимальне рішення щодо організації...

Сьогодні, 28 серпня, у ректораті УжНУ відбулася зустріч Володимира Смоланки зі співробітниками та студентами університету. Ректор зініціював її, щоб обговорити оптимальне рішення щодо організації навчального процесу. Як повідомлялося раніше, Міністерство освіти і науки рекомендує навчальним закладам перейти на 6-денний робочий графік для того, щоб зекономити енергоресурси.

ВІДЕО ДНЯ

На зустрічі прозвучало чимало думок щодо того, чи варто організовувати навчання і в суботу. Зокрема, дехто із співробітників вишу вважає, що 6-денка і справді дасть можливість добре зекономити: "Лише романтики думають, що ця зима в Україні буде такою, як і попередні. Багато людей старшого покоління, які тут присутні, теж вчилися по суботах, але нічого страшного в тому немає. Це дасть можливість зекономити, не сидіти у грудні та лютому у холодних аудиторіях. Звісно, якщо більшість студентів проти, то рішення не приймуть, та все-таки робочі суботи себе виправдають".

Студенти натомість такі думки не підтримують, кажуть, що велике навантаження, ті, що на навчання приїжджають з інших населених пунктів, не зможуть бувати вдома на вихідних.

Реклама

Врешті-решт вирішили ущільнити навчальний процес, не збільшуючи кількість робочих днів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно