Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді буде своя статуя Свободи

В Ужгороді буде своя статуя Свободи
Скверик між будівлею Закарпатської ОДА та ректорату УжНУ незабаром стане одним із презентабельних університетських об’єктів та місцем відпочинку студентів. Для врахування думки фахівців та...

Скверик між будівлею Закарпатської ОДА та ректорату УжНУ незабаром стане одним із презентабельних університетських об’єктів та місцем відпочинку студентів.

ВІДЕО ДНЯ

Для врахування думки фахівців та пропозицій громадськості з метою визначення найкращої з-поміж них ректор УжНУ, доктор медичних наук, професор Володимир Смоланка оголосив конкурс на проект скульптурної композиції Свободи та облаштування скверу, переможець якого отримає винагороду від ректора.

Розробляючи проект, слід ураховувати такі умови: дотримуватися Положення по парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення, зберегти наявні конструкції, розробити зону амфітеатру, звертаючи особливу увагу на створення скульптурної композиції, присвяченої свободі.

Реклама

Пріоритетом є втілення ідей студентської свободи, пам’ять про героїв Небесної Сотні та всіх, хто віддав життя заради свободи і незалежності нашої Батьківщини. Площа скверу – 0,92 га.

Наказом ректора призначено конкурсну комісію з розгляду проектів, до складу якої увійшли науковці УжНУ, діячі культури і мистецтва, студентського самоврядування та журналісти, які й визначать кращий проект.

Реклама

Конкурс триватиме до 31 серпня. Пропозиції слід надсилати за адресою: ректорат УжНУ, пл. Народна, 3, м. Ужгород 88000 з поміткою «На конкурс».

Медіацентр УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно