Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Полянська громада знайшла і затримала паліїв місцевого "Приватбанку"

Полянська громада знайшла і затримала паліїв місцевого "Приватбанку"

Полянська громада знайшла і затримала паліїв місцевого "Приватбанку"
Підпали й пошкодження приміщень «ПриватБанку» в Україні нині стали ледь не звичним явищем, особливо на сході нашої держави. Але на Закарпатті, як то кажуть, найшла коса на камінь – трьох невідомих...

Підпали й пошкодження приміщень «ПриватБанку» в Україні нині стали ледь не звичним явищем, особливо на сході нашої держави. Але на Закарпатті, як то кажуть, найшла коса на камінь – трьох невідомих зловмисників, які минулого тижня в ніч із вівторка на середу в с. Поляна на Свалявщині розбили вітрину відділення цієї фінустанови, вкинули туди пляшку з запальною сумішшю й поспішили зникнути, за гарячими слідами впіймали …самі полянці.

ВІДЕО ДНЯ

А річ у тім, що в Поляні діє громадське формування зі 140 чоловік під керівництвом сільського голови Івана Дрогобецького, яке охороняє спокійний сон земляків, – щоразу за графіком вулицями патрулює по 6 чоловік. Тієї ночі було аналогічно, причому «в наряді» виявився якраз і сам Іван Дрогобецький. Він перебував неподалік «ПриватБанку», коли отримав сигнал про злочин. Члени громадського формування зразу сіли в машину й кинулися в погоню за паліями. І небезуспішно – в Перечині вони їх наздогнали й затримали. Двоє «месників» виявилися перечницями, третій – киянин. Вони раніше судимі, віком від 36 до 39 років. Їх передали працівникам міліції, яка має з’ясувати всі деталі інциденту.

На місці злочину слідчо-оперативна група виявила розбиту скляну вітрину, в приміщенні банку вогонь знищив стілець та занавіску, обгоріли стіна й стеля. Камінь та розбиту пляшку з-під пива з різким запахом нафтопродукту знайшли тут-таки. Сума заподіяних фінустанові збитків становить близько 4000 гривень. Як повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області, двох зловмисників узяли під варту, мотиви їхніх дій встановлюватиме слідство. Утім, із власних джерел стало відомо, що раніше вони перебували на заробітках у Росії й отримали «замовлення» на підпали відділень «ПриватБанку» – мали надсилати фотодокази «роботи» й отримувати за це винагороду. У Поляні, як бачимо, люди швиденько поставили крапку на таких кримінальних заробітках.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно