Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прокуратура захистила права дітей на літнє оздоровлення

Прокуратура захистила права дітей на літнє оздоровлення
Прокуратурою Мукачівського району, завдяки своєчасно організованій перевірці з питань оздоровлення та відпочинку дітей в Мукачівській районній раді, вдалося попередити порушення прав дітей на...

Прокуратурою Мукачівського району, завдяки своєчасно організованій перевірці з питань оздоровлення та відпочинку дітей в Мукачівській районній раді, вдалося попередити порушення прав дітей на повноцінне оздоровлення.

ВІДЕО ДНЯ

Проведеною перевіркою встановлено, що рішенням Мукачівської районної ради вісімнадцятої сесії шостого скликання від 17.04.2014 р. призупинено дію районної програми відпочинку дітей на 2014-2017 роки.

Даною програмою передбачалося крім інших 6600 неповнолітніх оздоровити 150 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 100 дітей-інвалідів, 15 дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Реклама

Утім, як повідомив прокурор Мукачівського району Олег Опішняк: «Лише за втручання прокуратури району органами виконавчої влади та місцевого самоврядування були вжиті заходи щодо початку оздоровчої компанії».

На усунення виявлених порушень голові районної ради внесено подання з вимогою негайно вжити заходів для забезпечення належного оздоровлення та відпочинку неповнолітніх мешканців району, за наслідками розгляду якого з місцевого бюджету виділено близько 100 тис. грн., які скеровано для закупівлі путівок в оздоровчі заклади».

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно