Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Криваве вбивство в Ужгороді: чоловік закатував у підвалі свою співмешканку

Криваве вбивство в Ужгороді: чоловік закатував у підвалі свою співмешканку

Криваве вбивство в Ужгороді: чоловік закатував у підвалі свою співмешканку
Медикам швидкої допомоги недавньої ночі довелося виїжджати за викликом на вулицю Стефаника в Ужгороді. Тут, у підвальному приміщенні одного з будинків, пристосованому під житло, розігралася...

Медикам швидкої допомоги недавньої ночі довелося виїжджати за викликом на вулицю Стефаника в Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

Тут, у підвальному приміщенні одного з будинків, пристосованому під житло, розігралася справжня кривава драма. На ліжку в кімнаті лікарі виявили мертвою 30-річну місцеву жительку. Голова молодої жінки нагадувала одну суцільну рану. Складалося враження, що її ніби хтось навмисно неодноразово штрикав гострим предметом. Відповідне повідомлення негайно надійшло у чергову частину Ужгородського МВ УМВС.

На місце події невдовзі прибула слідчо-оперативна група, розслідування справи під свій контроль взяв начальник УМВС краю Сергій Шаранич. В оселі, де сталося вбивство, знаходився 38-річний нетверезий чолов’яга, житель одного із сіл Ужгородського району. Як з’ясувалося, він останнім часом співмешкав із цією молодицею. Кімнату цивільне подружжя нібито орендувало у місцевого приватного підприємця. На місці скоєння злочину оперативники вилучили закривавлені ніж, викрутку, стамеску і поламану швабру. Не виключено, що саме вони й стали страшним знаряддям убивства.

Реклама

Оскільки одяг і руки співмешканця загиблої були у крові, до того ж, чолов’яга поводився якось неадекватно, його відразу запідозрили у причетності до вчинення цього страшного злочину. До речі, як стало відомо, його біографія вже заплямована кримінальним минулим – свого часу сельчанин був засуджений за крадіжки. Під час проведення досудового розслідування підозрюваний зізнався у скоєному. Правда, наразі слідчі не поспішають розголошувати усі деталі цієї справи, оскільки ще багато нюансів залишаються нез’ясованими. Проводяться відповідні експертизи, встановлюється остаточна причина смерті ужгородки і обставини, за яких її було вбито.

Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Ужгородського МВ УМВС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно