Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Двоє чоловіків напідпитку влаштували сварку, один з них ледь не відрізав бензопилою ногу іншому

Двоє чоловіків напідпитку влаштували сварку, один з них ледь не відрізав бензопилою ногу іншому

Двоє чоловіків напідпитку влаштували сварку, один з них ледь не відрізав бензопилою ногу іншому
Де горілка, там і біда. Історія банальна і стара, як то кажуть, як Прага. Житель села Волосянка приїхав у сусіднє село до свого знайомого. Понад вечір сіли обидва до столу, і, як годиться, гостя...

Де горілка, там і біда. Історія банальна і стара, як то кажуть, як Прага. Житель села Волосянка приїхав у сусіднє село до свого знайомого. Понад вечір сіли обидва до столу, і, як годиться, гостя почали частувати горілкою. Застільна розмова неквапно переросла у сварку. Чоловіки, підігріті алкоголем, почали на підвищених тонах з’ясовувати стосунки між собою. Дійшло до того, що хазяїн став погрожувати гостю, що заріже його.

ВІДЕО ДНЯ

Довго не думаючи, вийшов на подвір’я і взяв до рук бензопилу, що на ту біду лежала на виду, завів її та й почав із цією страшною зброєю доганяти гостя. Той, побачивши гостинність свого знайомого, миттєво зметикував, що тікати – справа «ганьблива», але корисна. Та далеко втекти не встиг: розлючений з бензопилою догнав втікача і зумів таки поранити його, підрізавши ногу.

Далі діло не пішло, чи то оговтався газда від виду крові і остудив свою лють, чи вирішив, що гість уже отримав те, на що заслужив. Невідомо, чим би закінчилася ця історія, якби «карта лягла» трохи інакше? Близько десятої години вечора в міліцію зателефонувала односільчанка нападника і повідомила про те, що сталося. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Інформацію про вчинене кримінальне правопорушення внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань Перечинського райвідділу міліції. Слідчий попередньо кваліфікував дії порушника за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень). Але тільки після проведеної відповідної експертизи можна буде остаточно стверджувати про важкість отриманих травм жителем села Волосянка.

Реклама

Наразі проводяться всі необхідні слідчі дії.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно