Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вірю, що мешканці Закарпаття готові захистити свій рідний край, своє місто, село, – мер Берегова

Вірю, що мешканці Закарпаття готові захистити свій рідний край, своє місто, село, – мер Берегова

Вірю, що мешканці Закарпаття готові захистити свій рідний край, своє місто, село, – мер Берегова
Міський голова Берегова звернувся до берегівчан щодо ситуації з оголошеною частковою мобілізацією. Шановні мешканці Берегова! Україна останнім часом бореться за власний суверенітет, за...

Міський голова Берегова звернувся до берегівчан щодо ситуації з оголошеною частковою мобілізацією.

ВІДЕО ДНЯ

Шановні мешканці Берегова!

Україна останнім часом бореться за власний суверенітет, за збереження незалежності та територіальної цілісності. Саме тому Президент Петро Порошенко видав Указ про наступну хвилю мобілізації. В його рамках можуть призвати чоловіків, котрі вже відслужили строкову службу, здобули військову спеціальність та за станом здоров’я можуть проходити військову службу.

Реклама

Хочу звернути вашу увагу, що згідно з діючим законодавством місцеві органи самоврядування, зокрема берегівський, повинні взяти участь у цій роботі, повинні виконати завдання, покладені на них законом.

Я вірю, що мешканці Закарпаття, зокрема Берегова та району готові захистити свій рідний край, своє місто, село. Разом з тим влада повинна з порозумінням ставитися до тих, кого турбують новини з східних регіонів, хто переживає за чоловіка, сина, коханого, батька, годувальника сім’ї, хто протестує проти війни. Адже громадяни мають право висловити свою стурбованість.

Реклама

Ніяким чином не можна засуджувати тих, хто висловлює своє занепокоєння, і особливо не допустимо, щоб з використанням сили спробували припинити акції протесту. Хочу підкреслити, що у цій ситуації вдалося б значно знизити напругу, якби люди отримали від керівництва країни та області конкретні гарантії стосовно того, що мобілізовані проходитимуть вишкіл на території області і в подальшому їх залучать до охорони чисельних стратегічних об’єктів Закарпаття.

Шановні друзі! На завершення звертаюся до всіх з прохання зберігати спокій у нашому місті, дотримуватися законів, молитися за мир!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно