Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Я не буду співати зараз пісню про "...йло", але це факт", – байкери в Ужгороді згадують про Путіна

"Я не буду співати зараз пісню про "...йло", але це факт", – байкери в Ужгороді згадують про Путіна

"Я не буду співати зараз пісню про "...йло", але це факт", – байкери в Ужгороді згадують про Путіна
Сьогодні, 26 липня, в Ужгороді завершується черговий фестиваль байкерів Musik Avia Bike Ukraine. У попередні два дні півтисячі байкерів, які заполонили місто, активно відпочивали під час концертів у...

Сьогодні, 26 липня, в Ужгороді завершується черговий фестиваль байкерів Musik Avia Bike Ukraine. У попередні два дні півтисячі байкерів, які заполонили місто, активно відпочивали під час концертів у парку Боздош. Сьогодні свою вправну їзду на мотоциклах демонстрували і для місцевих глядачів та хизувалися дорогими мотоциклами.

ВІДЕО ДНЯ

На площі Петефі всі охочі могли оглянути двоколісних – нових, раритетних, дорогих чи бюджетних. Глядачів було чимало, зокрема і дітей, які в захваті від мотоциклів.

Байкер на прізвисько «Савич» приїхав із Москви, подолавши понад 1700 км: «Мир, дружба, жуйка. Більше не треба нічого казати. Тут в Україні, у нас в Росії все добре. Не вірте ЗМІ, вірте людям. На кордоні є труднощі, деяких не пропустили. Мене пропустили, бо я знаю чарівні слова», - сміється байкер.

Реклама

Сергій із Києва ходив Ужгородом у козацькому вбранні. Справжній українець каже: «Ми всі дружимо. Я не буду співати зараз пісню про «...йло», ну, ви зрозуміли, але це факт».

Байкер «Шварц» із Донецька про ситуацію на малій батьківщині розповідає: «Чесно, хочеться, щоб усе (військові дії, – ред.) закінчилося на Донбасі. Це все політики між собою вирішують, він нас нічого не залежить. Але хочеться, щоб усе те скінчилося».

Реклама

Віталій із Ужгорода у чорній вишиванці і не спроста. Чоловік пояснює: «Україна в цей момент м’яко кажучи сумує, тому на мені чорна вишиванка. Не хочеться говорити про сумні слова, але це так. Нам простим байкерам нема чого ділити. Якщо б всі були такі аполітичні як закарпатці, то все було б добре. Ми ніколи серед байкерів не ділилися за національністю. А Путіну передайте, що ми бандери!»

Фестиваль присвятили темі «Дружба народів». Багато українців було у вишиванках чи з національною символікою.

На фестиваль байкерів в Ужгороді завжди приїздить і багато росіян. Цього року їх менше, повідомив організатор фесту Олександр Суханов, однак, ті, що об’єктивно розуміють ситуацію та не вірять пропаганді Кремля, таки приїхали. Деяких не пустили через кордон, пояснив Олександр, хоча мали офіційні листи, що їдуть саме на байкерський зліт.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно