Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • GPS-маячки буде встановлено майже у 200 маршрутках Ужгорода, пасажири слідкуватимуть за їх рухом онлайн

GPS-маячки буде встановлено майже у 200 маршрутках Ужгорода, пасажири слідкуватимуть за їх рухом онлайн

GPS-маячки буде встановлено майже у 200 маршрутках Ужгорода, пасажири слідкуватимуть за їх рухом онлайн
Після підняття ціни за проїзд у громадському транспорті, перевізники зобов’язалися покращити якість своїх послуг. Велася мова про те, що вже з осені цього року, маршрутки облаштують GPS-маячками, які...

Після підняття ціни за проїзд у громадському транспорті, перевізники зобов’язалися покращити якість своїх послуг. Велася мова про те, що вже з осені цього року, маршрутки облаштують GPS-маячками, які дозволять легко відслідковувати їх рух.

ВІДЕО ДНЯ

На сьогоднішньому засіданні члени виконкому Ужгородської міськради продовжили строки конкурсу, а також затвердили склад конкурсного комітету з визначення суб’єкта господарювання для виконання функцій організації та управління рухом на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування з використанням “GPS-системи”.

За словами начальника відділу транспорту, державних закупівель та зв’язку Сергія Білея, продовження строків конкурсу до 8 серпня, збільшить кількість бажаючих до його участі. Відтак конкуренція зробить свою справу і пропозиції будуть значно якіснішими.

Реклама

На сьогодні уже 5 суб’єктів хочуть взяти участь у конкурсі. Однак, на думку одного із представників громадської ради міста, значно доцільніше було би розмістити на кожну із зупинок камери. Така пропозиція викликала дискусію, адже за словами в.о. мера міста Віктора Щадея, GPS-маячки – найпростіший спосіб відслідковування руху маршруток. Як показує практика, цю систему встановлено і вона успішно діє в інших містах України. Варто зазначити, що GPS-маячки буде встановлено майже у 200 маршрутках. Здійснюватиметься все за кошти перевізників. Отож, вже з середини осені, ужгородці матимуть змогу моніторити громадський транспорт в місті.

Христина Біклянд

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно