Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Близько 15 мешканців району звернулися до голови обласної адміністрації під час прийому на Виноградівщині

Близько 15 мешканців району звернулися до голови обласної адміністрації під час прийому на Виноградівщині

Близько 15 мешканців району звернулися до голови обласної адміністрації під час прийому на Виноградівщині
У вівторок, 22 липня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко з робочим візитом відвідав Виноградівський район. У ході поїздки очільник краю провів прийом громадян....

У вівторок, 22 липня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко з робочим візитом відвідав Виноградівський район. У ході поїздки очільник краю провів прийом громадян. Взяв участь у прийомі і голова Виноградівської РДА Віталій Любка.

ВІДЕО ДНЯ

Близько 15 мешканців району цього дня звернулися до голови обласної адміністрації.

Зокрема, пані Світлана з с. Велика Копаня, пан Юрій з с. Фанчиково, пані Ганна з Виноградова просили сприяти у отриманні матеріальної допомоги, оскільки опинилися у скрутному фінансовому становищі. Валерій Лунченко зазначив, що гроші громадяни отримають через обласну програму «Турбота».

Реклама

Селищний голова с. Веряця просив допомогти у ремонті дороги по вул. Червоноармійська, якою вантажними автомобілями перевозиться щебнева продукція. Мешканці села скаржаться на запиленість повітря, що спричиняють вантажівки. Керівник краю зазначив – після проведеної перевірки, буде знайдена можливість відремонтувати дорогу. У селі ще необхідно завершити ремонт ДНЗ, голова ОДА обіцяв посприяти у переведенні коштів на ремонт.

Також голова одного з сіл Виноградівщини просив надати допомогу для вирубки великих дерев, що виросли біля дамби. Адже при піднятті рівня води є загроза, що дерева впадуть і пошкодять дамбу. Валерій Лунченко звернеться до управління водних ресурсів, аби фахівці вжили негайних застережних заходів.

Реклама

Йшлося на прийомі громадян і про завершення будівництва Боржавського дитячого садочку. Керівник краю звернеться до голови обласної ради та депутатського корпусу щодо виділення коштів з вільних залишків, також буде відповідне звернення про виділення коштів з державного бюджету.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно