Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонери затримали одного із викрадачів БМВ та знайшли сам автомобіль (ФОТОФАКТ)

Міліціонери затримали одного із викрадачів БМВ та знайшли сам автомобіль (ФОТОФАКТ)

Міліціонери затримали одного із викрадачів БМВ та знайшли сам автомобіль (ФОТОФАКТ)
Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції затримали одного з трьох розбійників, які, погрожуючи пістолетом, заволоділи чужим автомобілем «БМВ Х-6». Знайшли викрадену дорогу...

Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції затримали одного з трьох розбійників, які, погрожуючи пістолетом, заволоділи чужим автомобілем «БМВ Х-6». Знайшли викрадену дорогу автівку неподалік міста – в лісі на Ужгородщині.

ВІДЕО ДНЯ

В середу, 16 липня, о 17.15 по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 29-річної мешканки міста, приватного підприємця, про те, що близько 16.50 год. біля одного з кафе по вулиці Швабській в місті Ужгороді троє невідомих осіб в масках, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, незаконно заволоділи належним їй автомобілем «BMW Х-6» білого кольору, з державним номерним знаком Словацької Республіки.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку міськвідділу міліції. З’ясувалося, що даний автомобіль знаходиться у власності потерпілої. В той вечір за кермом автівки був її 31-річний чоловік, сама ж вона знаходилася на передньому сидінні, в якості пасажира.

Реклама

Зі слів водія, автомобіль він припаркував біля одного з кафе на вулиці Швабській. Вийшов з салону і попрямував до сервісного центру, щоб забрати ноутбук, який напередодні залишив на ремонт. Дружина ж залишилась в автомобілі. Повернувшись за 10 хвилин, помітив в автівці двох невідомих чоловіків – один з них сидів за кермом, а другий на задньому пасажирському сидінні. Чоловік сів на заднє пасажирське сидіння, після чого до автомобіля підійшов третій невідомий чоловік та сів поряд.

Незнайомці почали вимагати у подружжя гроші: мовляв, звідки у вас кошти на таке авто? Жінка за кілька хвилин, вибравши слушну мить, вискочила з салону авто й побігла в кав'ярню по допомогу, куди слідом за нею послідував один із нападників. Тим часом інший зловмисник, який знаходився за кермом, дістав предмет, схожий на пістолет, й вже почав погрожувати чоловікові потерпілої, який з переляку вистрибнув з автівки та побіг слідом за дружиною. Після чого нападники, дочекавшись свого спільника, зникли на автомобілі подружжя у невідомому напрямку.

Реклама

Для розкриття даного злочину, встановлення осіб зловмисників, розшуку викраденого автомобіля було задіяно особовий склад міськвідділу міліції, створено пошукові групи, посилено наряди для патрулювання міста, а також введено в дію оперативний план «Перехоплення».

Невдовзі наполеглива й клопітка робота дала позитивний результат. Працівники карного розшуку міськвідділу міліції виявили на вулиці Шумній в Ужгороді молодика спортивної статури, який за описом потерпілих був схожий на одного з нападників. При спілкуванні з міліціонерами чоловік всіляко намагався уникнути будь-яких відповідей на прості запитання і якнайскоріше відійти від них. Зловмисника міліціонери затримали. Доставивши його до міськвідділу, було встановлено його особу - ним виявився 29-річний житель міста Хмельницьк.

Усвідомивши безвихідь ситуації, зловмисник почав зізнаватися. Розповів, що до Ужгорода приїхав потягом, в понеділок по обіді. Де саме зупинився та мету приїзду до обласного центру Закарпаття пригадати не міг...

Реклама

Викрадений автомобіль міліціонери виявили в ліс на Ужгородщині під час проведення оперативно-розшукових заходів.

Відомості по даному факту слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Наразі затриманий хмельничанин спілкується з міліціонерами. Йому повідомлено про підозру у скоєнні даного злочину. Враховуючи суспільну небезпечність правопорушника, відносно нього обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Міліціонери вживають відповідні заходи по затриманню інших фігурантів справи.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно