Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді під час благодійного концерту збирали гроші військовим у зоні АТО

В Ужгороді під час благодійного концерту збирали гроші військовим у зоні АТО

В Ужгороді під час благодійного концерту збирали гроші військовим у зоні АТО
Упродовж вечора містяни підходили на благодійний захід, аби допомогти військовим у зоні АТО. Концерт відбувся на відкритій сцені однієї з головних площ міста – Театральній. Виконавцями композицій...

Упродовж вечора містяни підходили на благодійний захід, аби допомогти військовим у зоні АТО. Концерт відбувся на відкритій сцені однієї з головних площ міста – Театральній.

ВІДЕО ДНЯ

Виконавцями композицій стали представники громадської організації «Народна філармонія». Учасниками організації є такі відомі в Україні виконавці, як Гурбан Аббасов, Раїса Недашківська, Фемій Мустафаєв, Леся Горова, Ірина Кириліна, Володимир Гонський, Руслана Лоцман і гурт «Горлиця». Ведуча концерту Руслана Лоцман зазначила, що це вже 57 такий благодійний концерт. Окрім міст, артисти також приїздять у військові частини, аби своєю творчістю підтримати тих, хто стоїть на захисті Батьківщини. Сьогодні вони побували на полігоні в Оріховиці, що на Ужгородщині. Солдати такому візиту неабияк зраділи і нагодували своїх гостей стравами польової кухні та навіть цьогорічними закарпатськими грибочками, які назбирали у вільний час.

Доки співаки виконували свої композиції, активісти Волонтерського руху підтримки закарпатських військових займалися збором коштів та речей, які найбільше необхідні учасникам бойових дій у зоні АТО.

Реклама

З обох боків сцени були виставлені два стенди, на одному з яких закарпатці та гості краю мали можливість побачити тематичну інфографіку – що потрібне військовим, і скільки коштують ці речі. На іншому були прикріплені фотографії збору продуктів і закарпатських військових під час отримання благодійних вантажів від земляків. Окрім цього усі могли побачити, що за нетривалий час вже вдалося придбати активістам Волонтерського руху підтримки закарпатських військових – а це найнеобхідніші товари на понад 100 тисяч гривень. Акції зі збору продуктів та речей почали проводити ще у травні. Спочатку у супермаркетах волонтерили журналісти. Сьогодні проста благодійна акція вже переросла у масштабний Рух допомоги, до якого щодня долучаються закарпатці.

Також під час заходу усю діти та дорослі мали можливість намалювати малюнки чи написати листи, які будуть передані на передову. Ужгородка Софійка продавала закарпатські пряники, усі виручені кошти будуть передані на придбання речей для військових. Спілкуючись з журналістами, дівчинка побажала усім нашим військовими перемогти у цій війні і повернутися додому живими та здоровими.

Реклама

Вікторія Жуйко

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно