Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Околиці Ужгорода об’єднають з містом п’ятикілометровою велодоріжкою

Околиці Ужгорода об’єднають з містом п’ятикілометровою велодоріжкою

Околиці Ужгорода об’єднають з містом п’ятикілометровою велодоріжкою
10 липня в Ужгородському прес-клубі дав прес-конференцію ужгородський підприємець та ресторатор Роберт Левицький. У ході зустрічі із представниками ЗМІ він розповів про свою ініціативу побудувати від...

10 липня в Ужгородському прес-клубі дав прес-конференцію ужгородський підприємець та ресторатор Роберт Левицький. У ході зустрічі із представниками ЗМІ він розповів про свою ініціативу побудувати від Ужгорода у напрямку Оноківець, Невицького, Перечинщини вело доріжку протяжністю 5 км.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми провели вже 7-8 круглих столів із експертами-дорожниками, представниками ДАІ, Ужгородською райрадою. На жаль, із в.о. мера Ужгорода не вдається поговорити на цю тему. Ідеться про будівництво 5 км велодоріжки. Є люди, які готові підтримати цей проект фінансово. За попередніми нашими домовленостями вона повинна стартувати від Будинку офіцерів Ужгороді і простягтися до оноківського шлагбауму. Це 4,5 км. До так званого Ужанського шляху проект готова продовжити Ужгородська райрада»., - розповів Роберт Левицький.

Попереду ще процес проектування. Із тими даними, які потрібні від райради, проблем не буде, чого не скажеш про дані, які потрібні від міської ради. Але вже до кінця року можме мати результат цього проекту.

Реклама

«До кінця року вже можуть з’явитися перші 4.5 км», - відзначив ініціатор проекту.

Наявність вело доріжки потішить не тільки вело любителів, туристів, а й допоможе розгрузити трафік на дорогах поблизу центра Ужгорода, і матиме позитивні наслідки для екології міста.

Реклама

«Жителі навколишніх сіл - Оріховиці, Кам’яниці, Оноківців - доїжджають на роботу в Ужгород. І якщо буде велодоріджка вдасться розгрузити дороги», - зазначив Роберт Левицький.

Крім того, підприємець зазначив, що працює над проектом зведення в Ужгороді муніципального басейну.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно