Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Цікавий випадок: у тюремних стінах засуджений відгуляв весілля

Цікавий випадок: у тюремних стінах засуджений відгуляв весілля

Цікавий випадок: у тюремних стінах засуджений відгуляв весілля
Це вже третій шлюб, який зареєстрований в установі з початку 2014 року. Хвилюванням закоханих не було меж, адже це один із важливих кроків в їхньому житті. Наречена мала вишукану сукню. Шлюбна...

Це вже третій шлюб, який зареєстрований в установі з початку 2014 року. Хвилюванням закоханих не було меж, адже це один із важливих кроків в їхньому житті. Наречена мала вишукану сукню. Шлюбна церемонія проходила в актовому залі установи у присутності представників адміністрації. Її провели працівники міського відділу ДРАЦСу. Однак нинішня подія відрізнялася від попередніх тим, що між нареченими укладався шлюбний контракт. В ньому вони закріпили вирішення житлових питань та передбачили майнові права і обов'язки.

ВІДЕО ДНЯ

Наталія розповіла, що з Віктором знайома не один рік. Пропозицію «руки і серця» він зробив, ще до того, як потрапив за грати. «Тієї миті я напевно була сама щаслива жінка в світі. Ми планували весілля, але стався прикрий випадок, він потрапив за грати». Однак паркан з колючим дротом – не став перепоною для закоханих сердець. «Все ж таки я певна, що цю прикрість ми подолаємо разом» - каже молода дружина. Натомість, Віктор відповів: «Кохаю свою дружину за її вроду та доброту. Я дуже щасливий... Моя кохана мені сподобалася з першого погляду» - ділиться думкою щасливий наречений. «Вона вродлива, має добрий характер, гарна господиня та головне - не покинула мене, коли я потрапив до в‘язниці. Постійно навідує.

Трішки прикро, що така щаслива подія відбувається за тюремними стінами, але я і в цьому відчуваю романтику…" Як свідчить статистика, такі шлюби міцні і дуже рідко розпадають. А головне - допомагають, тому хто нині за гратами скорішому становленню та адаптації після поверненя з місць позбавлення волі.

Реклама

Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно