Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Водії маршруток скаржаться на жахливе поводження окремих пасажирів та “молодих пенсіонерів”

Водії маршруток скаржаться на жахливе поводження окремих пасажирів та “молодих пенсіонерів”

Водії маршруток скаржаться на жахливе поводження окремих пасажирів та “молодих пенсіонерів”
Сьогодні, 5 липня, в малому залі Ужгородської міської ради водіям маршруток розповідали, як покращити психологічний стан на їх нервовій роботі, а заодно і посприяти створенню комфортної атмосфери для...

Сьогодні, 5 липня, в малому залі Ужгородської міської ради водіям маршруток розповідали, як покращити психологічний стан на їх нервовій роботі, а заодно і посприяти створенню комфортної атмосфери для пасажирів.

ВІДЕО ДНЯ

Психолог Олег Пагулич поспілкувався із шоферами на тему "Етика поведінки водіїв і пасажирів у громадському транспорті". До речі, не зважаючи на ранішню годину та вихідний день, охочих прослухати лекцію було майже два десятки.

Спочатку фахівець пояснив присутнім, як позитивний настрій та ввічливе обходження з пасажирами допоможе власне водіям. Негативні емоції та агресивна поведінка руйнують організм із середини. Адже, приміром, пенсіонери, яким шофери часто відмовляють у пільгових проїздах містом, майже завжди бурхливо демонструють своє незадоволення водіям, і в результаті останні самі ж страждають найбільше. Життя в постійному стресі згодом дасть про себе знати інсультами, інфарктами та іншими хворобами. А от вміння контролювати свою поведінку та позитивний настрій до пасажирів зменшить кількість конфліктів.

Реклама

Натомість водії поскаржилися на "молодих" пенсіонерів та відзначили, що більшість пасажирів їх взагалі зневажає. Як зауважив один з присутніх: "Багато хто нас взагалі не вважає за людей, навіть не шоферами називають, а маршрутчиками!"

Підсумовуючи зустріч, Олег Пагулич висловив сподівання, що вона була корисною для водіїв і бодай трохи допоможе їм у щоденній роботі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно