Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Іршавській РДА колективу медичної галузі району представили нового керівника

У Іршавській РДА колективу медичної галузі району представили нового керівника

У Іршавській РДА колективу медичної галузі району представили нового керівника
Вчора, 3 липня, голова райдержадміністрації Вячеслав Свічкар представив колективу медичної галузі району нового керівника. Начальником відділу охорони здоров’я райдержадміністрації відповідно до...

Вчора, 3 липня, голова райдержадміністрації Вячеслав Свічкар представив колективу медичної галузі району нового керівника. Начальником відділу охорони здоров’я райдержадміністрації відповідно до розпорядження голови РДА призначено Караслая Сергій Васильовича.

ВІДЕО ДНЯ

Вячеслав Сергійович висловив впевненість, що новопризначений керівник буде гідно виконувати поставлені перед ним завдання та прикладе максимум зусиль для подальшого розвитку медичної галузі району. Очільник району також запевнив, що районна влада із свого боку співпрацюватиме із галуззю охорони здоров’я.

У свою чергу Сергій Васильович запевнив, що головним завданням відділу охорони здоров’я було і залишається надання якісної і своєчасної медичної допомоги населенню. Він закликав колектив та провідних лікарів району гідно співпрацювати та висловив сподівання, що медицина Іршавщини займе гідне місце в області.

Реклама

Вітання з призначенням нового керівника медичної галузі району прозвучали і від головного лікаря КЗ «Іршавський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксани Булези, головного лікаря КЗ «Іршавська РЛ» Оксани Петах та голови профспілки медичних працівників Віри Ігнатко.

Слід зазначити, що до призначення начальника відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Сергій Караслай працював лікарем КЗ «Іршавська районна лікарня».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно