Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В УжНУ триває гаряча пора екзаменів (ФОТО)

В УжНУ триває гаряча пора екзаменів (ФОТО)
В Ужгородському національному університеті триває гаряча пора державних екзаменів. На історичному факультеті – одному з найстаріших у виші – нині навчаються близько півтисячі студентів очної і...

В Ужгородському національному університеті триває гаряча пора державних екзаменів. На історичному факультеті – одному з найстаріших у виші – нині навчаються близько півтисячі студентів очної і заочної форм навчання. У чарівний і загадковий світ історії їх ведуть викладачі трьох кафедр серед яких 9 докторів наук, професорів і 23 кандидатів наук, доцентів. За словами декана факультету доцента Володимира Фенича на істфаці видаються шість наукових збірників, з яких два – ВАКівських. На факультеті діє Спеціалізована вчена рада по захисту кандидатських і докторських дисертацій з історії України та всесвітньої історії. Історики УжНУ мають кілька музеїв – археологічний імені Едуарда Балагурі, історії університету та давньої книги. З метою вшанування пам’яті видатних викладачів-науковців на історичному факультеті започатковано створення іменних аудиторій, першою з них стала аудиторія професора Михайла Трояна.

ВІДЕО ДНЯ

Цими днями на історичному факультеті УжНУ близько сто випускників очної і заочної форм навчання складають державний комплексний іспит з історії. До складу державної екзаменаційної комісії (ДЕК) входять провідні професори та доценти кафедр історичного факультету. Головою ДЕКу є доктор історичних наук, професор, заслужений працівник освіти України Василь Гарагонич.

Загалом студенти-бакалаври продемонстрували глибокі і міцні знання, вільне володіння матеріалом з базових навчальних дисциплін.

Реклама

Побажаємо випускникам та їх наставникам нових здобутків в оволодінні знаннями.

В УжНУ триває гаряча пора екзаменів (ФОТО) – 01
Реклама
В УжНУ триває гаряча пора екзаменів (ФОТО) – 02
В УжНУ триває гаряча пора екзаменів (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно