Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Скандал в ужгородському пологовому будинку: батьки підозрюють лікарів у підміні свого немовляти, яке померло (ВІДЕО)

Скандал в ужгородському пологовому будинку: батьки підозрюють лікарів у підміні свого немовляти, яке померло (ВІДЕО)

Скандал в ужгородському пологовому будинку: батьки підозрюють лікарів у підміні свого немовляти, яке померло (ВІДЕО)
Медичний скандал розгорівся в Ужгороді: батьки немовляти, яке померло у пологовому будинку, підозрюють, що дитину їм підмінили. У дитини виявилися дві різні групи крові. Висновки експертів не дають...

Медичний скандал розгорівся в Ужгороді: батьки немовляти, яке померло у пологовому будинку, підозрюють, що дитину їм підмінили. У дитини виявилися дві різні групи крові. Висновки експертів не дають батькам спокою.

ВІДЕО ДНЯ

Серед найвагоміших аргументів – плутанина з групою крові. В документах про народження зазначалася друга група, а в дитини, яка померла, виявилася четверта. Після експертизи судмедексперти також засумнівалися у батьківстві.

Дитина народилася здоровою, а потім малюк на четвертий день впав в кому. Батьки запевняють, що причину коми лікарі пояснити їм не могли. Малюкові робили переливання крові, але він так і не опритомнів і за кілька тижнів помер.

Реклама

Потім з’ясувалася плутанина із переливанням крові. Щоб з’ясувати всі неточності, судмедексперти провели додаткову експертизу.

Вона засвідчила, що померлий малюк не міг бути сином цієї пари, бо в його крові міститься не властивий їм антиген. Тоді справу на контроль узяла прокуратура. Наразі, слідчі очікують результатів ДНК-експертизи.

Реклама

Медики від коментарів відмовляються. Тим часом, батьки з’ясували: під час пологів у пологовій залі була присутня лікарка, раніше засуджена за спробу продати немовля.

Тоді жінка визнала свою провину і її амністували. Але сам факт її присутності на пологах плюс висновки експертів не дають батькам спокою.

Попри сумніви у батьківстві, померлого малюка пара поховала. В Ужгороді розгорівся скандал через загибель немовля.

Реклама

Якщо правоохоронці доведуть, що смерть немовляти настала через недбалість лікарів, їм загрожуватиме до 5 років за ґратами. Але, якщо генетична експертиза все ж таки заперечить батьківство, справу можуть перекваліфікувати. Наприклад, у підміну немовляти або в торгівлю дітьми, а це вже інші терміни ув’язнення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно