Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У дівчини, яка є інвалідом 1 групи з тяжкою формою ДЦП, тітка з Канади намагається відібрати в Ужгороді житло

У дівчини, яка є інвалідом 1 групи з тяжкою формою ДЦП, тітка з Канади намагається відібрати в Ужгороді житло

У дівчини, яка є інвалідом 1 групи з тяжкою формою ДЦП, тітка з Канади намагається відібрати в Ужгороді житло
Габріелла Байвельман, 21-річна дівчина на своє нещастя народилася інвалідом 1 групи з тяжкою формою ДЦП, що негативно позначилось на її ментальному розвитку. Батьки дівчини померли, вона все своє...

Габріелла Байвельман, 21-річна дівчина на своє нещастя народилася інвалідом 1 групи з тяжкою формою ДЦП, що негативно позначилось на її ментальному розвитку. Батьки дівчини померли, вона все своє життя прожила з бабусею, Байвельман Марією Михайлівною, яка ще за життя матері Габріелли була призначена опікуном дівчинки. Марія Михайлівна була єдиною людиною, яка опікувалась її життям. Після смерті бабусі тітка Габріелли, яка живе в Канаді, намагалася і намагається відібрати від дівчини будинок. Опікунка хворої продовжує боротися за права Габріелли.

ВІДЕО ДНЯ

Як  пояснила опікунка Габріелли Мирослава, сьогодні апеляційний суд таки позбавив хвору дівчину житла. «Далі будемо боротися. Буду писати звернення до прокуратури. Але до того ще маю отримати текст рішення суду про позбавлення права Габріелли на житло», – каже Мирослава.

За словами опікунки, тітонька з Канади спілкується з нею тільки через адвоката, який каже, що жінка має намір продати житло, але поки Габріелла там була прописана, не може. «Знайомі казали, що тітка Гобіки була в Ужгороді у серпні минулого року. До нас не зверталася, не дзвонила, про дитину не питала. Тепер тільки через адвоката спілкується. І все», – пояснює Мирослава.

Реклама

Раніше, суд вирішував питання на користь дівчини: «Суд вирішив, що нас виписувати не будуть. Ми не живемо у будинку через канадську тітку дівчини: вона тепер є власником будинку. Жінка хоче продати його за великі гроші, бо оселя – у престижному районі. Дівчина прописана у будинку, і поки так буде, вона не зможе його продати. Ми вселитися у будинок не можемо. Тому зараз написали заяву про видачу документів за результатами засідання суду та подали заяву про те, щоб суд визнав право дівчини жити в будинку», – казала тоді пані Мирослава.

Тепер ситуація змінилася. Опікунка збирається писати звернення до прокуратури та боротися за житло дівчини далі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно