Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Під час візиту до Ужгорода кандидата в Президенти України Олега Ляшка ОПОРА зафіксувала порушення

Під час візиту до Ужгорода кандидата в Президенти України Олега Ляшка ОПОРА зафіксувала порушення

Під час візиту до Ужгорода кандидата в Президенти України Олега Ляшка ОПОРА зафіксувала порушення
17 травня під час візиту до Ужгорода кандидата в Президенти України Олега Ляшка усім, хто прийшов на зустріч з політиком на площу перед Закарпатським обласним драматичним театром, роздавали календарі...

17 травня під час візиту до Ужгорода кандидата в Президенти України Олега Ляшка усім, хто прийшов на зустріч з політиком на площу перед Закарпатським обласним драматичним театром, роздавали календарі з агітацією кандидата. У вихідних даних друкованої продукції згідно законодавства вказали замовника, відповідального за випуск та установу, що здійснила друк, одна відомості про наклад календарів були відсутні.

ВІДЕО ДНЯ

Згідно ч. 3 ст. 59 Закону України «Про вибори Президента України», «друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання відповідно кандидата на пост Президента України або партії, яка висунула кандидата на пост Президента України, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів».

Як повідомив керівник обласного виборчого штабу кандидата в Президенти України Олега Ляшка, Мирослав Василенко у рахунку оплати за календарі, взірець якого направлений до ЦВК, є інформація про відповідний наклад цієї продукції. Однак у друкарні припустилися технічної помилки: не надрукували інформацію про тираж. Як зазначила Мирослава Василенко, наразі представники штабу кандидата оперативно виправляють ситуацію.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно