Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’ять ужгородок змагалися за звання найкращої мами

П’ять ужгородок змагалися за звання найкращої мами
Щорічний шоу-конкурс «Супер-мама» відбувся вчора, 17 травня, у нічному клубі «Фантом». Цю благодійну акцію незмінно проводить Ужгородський клуб «Зонта». Захід розпочався з виступу поетеси Беати...

Щорічний шоу-конкурс «Супер-мама» відбувся вчора, 17 травня, у нічному клубі «Фантом». Цю благодійну акцію незмінно проводить Ужгородський клуб «Зонта».

ВІДЕО ДНЯ

Захід розпочався з виступу поетеси Беати Палінчак, яка розповіла авторський вірш про маму, а доповнював номер дівчини тематичний відеокліп,який транслювали за її спиною.

Потім на сцену вийшли мами-учасниці зі своїми дітьми: Сотнікова Крістіна з сином Артемом, Крупчак Аліна з донькою Олександрою, Ірина Матвієнко з сином Андрієм, Ірина Фетісова з донькою Катрусею та сином Олегом та Вікторія Яцко з сином Міхаелем. Протягом всього вечора мами-учасниці невтомно демонстрували свої здібності у різноманітних конкурсах: «Сімейні таланти», «Переклад з дитячої» та «Дефіле».

Реклама

Матусі, разом зі своїми дітьми, показували театральні сценки, танцювали, співали, декламували вірші різними мовами, відгадували загадки, дивували фокусним-шоу, і впевнено крокували імпровізованим подіумом у вишуканих костюмах та сукнях.

А оцінювало таланти учасниць компетентне журі, до складу якого увійшли: Член Ротарі-клубу «Ужгород-Скала», заступник міського голови Ужгорода, Ярослав Шафарь, викладач коледжу культури і мистецтв ім. Ерделі Людмила Ухач, володарка титулу «Супер-мама - 2011» Оксана Галик та директор Ужгородської гімназії Сергій Роман.

Реклама

Окрім учасниць конкурсу своїми виступами публіку тішили ужгородські вокалісти: Катерина Лінтур, Олеся Жовтані та Елеонора Світлик, а також – танцюнристи «Бліцу» і «Фіткьорвс», заслужений працівник культури Олександр Ухач та студенти училища ім. Т.Задора.

А ще перед глядачами виступила Президент «Зонта» клубу Валентина Митровцій, яка подякувала гостям за те, що завітали на шоу-конкурс, тим самим долучившись до благодійності, яка є провідною ниткою таких заходів.

Найочікуванішою миттю дійства стало оголошення номінацій. Цьогоріч журі оприлюднило такі результати: звання «Супер-мама» - чарівність отримала Крістіна Сотнікова, титул «Супер-мама»- вишуканість має Аліна Крупчак, номінація «Супер-мама»-креативність дісталася Ірині Матвієнко, «Супер-мама» - артистичність – Вікторії Яцко, а головний титул «Супер Супер-мама» виборола Ірина Фетісова.

Реклама

Протягом благодійного вечора вдалося виручити 5 тисяч гривень, які передали Ужгородській міській дитячій лікарні для придбання медобладнання, та 3 тисячі гривень, котрі витратять на потреби вихованців МСРЦ «Дорога життя». Завершилось дійство зворушливою піснею про Україну у виконанні Катерини Лінтур.

Вікторія Лисюк

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно