Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Аеропорт "Ужгород" можуть закрити

Аеропорт "Ужгород" можуть закрити
Рішенням комісії Державіаслужби з сертифікації та реєстрації аеродромів та допуску до експлуатації постійних злітно-посадкових майданчиків від 20 березня через незадовільний стан забезпечення...

Рішенням комісії Державіаслужби з сертифікації та реєстрації аеродромів та допуску до експлуатації постійних злітно-посадкових майданчиків від 20 березня через незадовільний стан забезпечення авіаційної безпеки на аеродромі « Ужгород» пропонувалося припинити його діяльність.

ВІДЕО ДНЯ

Як з’ясувалося, сертифікат аеродрому, термін якого сплив ще в березні, Державною авіаційною службою України продовжено лише до 1 жовтня.

Для того, щоб отримати повноцінний сертифікат адміністрація аеропорту повинна виплатити 46 тисяч для навчання персоналу служби авіаційної безпеки аеропорту.

Реклама

Зараз фінансовий стан комунального підприємства Міжнародний аеропорт «Ужгород» вкрай важкий , тому підприємство зверталося до обласної влади з проханням виділити кошти на проведення навчання працівників .

Всього в структурі комунального підприємства Міжнародний аеропорт «Ужгород» – 68 працівників. За останні три роки влада вклали в аеропорт 5,5 мільйона гривень бюджетних коштів. За минулий рік аеропорт відправив 257 регулярних рейсів, якими скористалися 12 500 пасажирів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно