Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Як закарпатець Гелетей, разом з охоронцями, захищав Турчинова від журналістів (ВІДЕО)

Як закарпатець Гелетей, разом з охоронцями, захищав Турчинова від журналістів (ВІДЕО)

Як закарпатець Гелетей, разом з охоронцями, захищав Турчинова від журналістів (ВІДЕО)
Журналісти антикорупційного проекту «Наші гроші» склали компанію активістам громадського руху «Без парканів» і без попередження поїхали в гості до виконувача обов’язків президента України Олександра...

Журналісти антикорупційного проекту «Наші гроші» склали компанію активістам громадського руху «Без парканів» і без попередження поїхали в гості до виконувача обов’язків президента України Олександра Турчинова.

ВІДЕО ДНЯ

Як з’ясувалося, перша людина країни живе в елітному будинку на Печерську, на п'ятому поверсі. Пентхауси цього палацу мають площу майже 400 квадратних метрів, а з горищем – практично 500. Квадратний метр такого житла коштує 3500 доларів. Загалом же вартість такої квартири оцінюють у 20 мільйонів гривень.

Попити чаю чи кави з тістечками у компанії в.о. президента непроханим гостям не вдалося. Їх у пентхаусі Турчинових не чекали і сюрприз не оцінили. У під’їзді елітної багатоповерхівки – вже на потрібному поверсі – журналістів і активістів громадської організації зустріли охоронці і радник О.Турчинова, і відверто пояснили, чому не раді такому візиту. Уточнили також, що переоцінювати квартиру держчиновника найвищого рангу не варто – комунальних проблем тут вистачає. Приміром, у сезон дощів протікає дах.

Реклама

А все ж перекинутися слівцем з першою людиною країни таки вдалося. Олександр Турчинов з особистими охоронцями поспішав у справах і не зміг розминутися в коридорі з допитливими візитерами. Він пояснив журналістам, що відчинить гостям двері своєї оселі тільки в тому випадку, якщо це дозволять його дружина і теща. Обидві жінки – дуже суворі й вимогливі, зазначив він.

Та в тому, що теща в.о. президента і голови Верховної Ради України – не з простого десятка, гості переконалися й самі. Матір дружини Турчинова, Тамара Белиба, вийшла на галас, що зчинився біля квартири, і просто на камеру пояснила, що живе родина у квартирі, яку за власний кошт придбала саме вона. А мільйони на пентхаус пані Тамара заробила ще в молоді роки важкою працею на «Південьмаші».

Реклама

Щоправда, пізніше у прес-службі О.Турчинова уточнили, що Т.Белиба пожартувала. Мовляв, то в неї гумор такий. Насправді пан Олександр живе у власній квартирі, а всі свої статки він ретельно задекларував.

http://youtu.be/B8R2FYp4dFY

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно