Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Раніше судимий ужгородець вкрав дорогий телефон студента прямо в церкві

Раніше судимий ужгородець вкрав дорогий телефон студента прямо в церкві

Раніше судимий ужгородець вкрав дорогий телефон студента прямо в церкві
Нещодавно за допомогою до ужгородських міліціонерів звернувся 22-річний житель району, студент вищого навчального закладу з м.Харків. Парубок повідомив, що з кишені його куртки зник мобільний телефон...

Нещодавно за допомогою до ужгородських міліціонерів звернувся 22-річний житель району, студент вищого навчального закладу з м.Харків. Парубок повідомив, що з кишені його куртки зник мобільний телефон «Samsung Galaxy».

ВІДЕО ДНЯ

Як з'ясували оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції, крадієм виявився раніше судимий 30-річний мешканець міста, який неодноразово потрапляв у поле зору міліціонерів. Він встиг побувати кілька разів на лаві підсудних і в місцях ув’язнення за майнові злочини.

З’ясувалося, що потерпілий, перебуваючи в молитовному домі м.Ужгорода, повісив у коридорі на вішак свою куртку, залишивши в кишені мобільний телефон. Чим і скористався зловмисник. Крадій зайшов до закладу по милостиню, а, побачивши верхній одяг прихожан, не розгубився - обстежив кишені, в одній з яких виявив мобільний телефон, що належить потерпілому. Сховав «знахідку» в кишеню штанів та втік з місця злочину. Зловмисник заподіяв потерпілому значний матеріальний збиток – на понад 4500 гривень.

Реклама

Мобільний телефон вилучено. Зловмисник спілкується з міліціонерами. Триває слідство.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно