Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгород патріотичний: знак на в’їзді до обласного центру Закарпаття пофарбували у кольори національного прапору (ФОТОФАКТ)

Ужгород патріотичний: знак на в’їзді до обласного центру Закарпаття пофарбували у кольори національного прапору (ФОТОФАКТ)

Ужгород патріотичний: знак на в’їзді до обласного центру Закарпаття пофарбували у кольори національного прапору (ФОТОФАКТ)
У кольори національного прапору вирішили пофарбувати знак на в'їзді до обласного центру Закарпаття ужгородські активісти. Кажуть – чудовий спосіб провести державний вихідний із користю та в...

У кольори національного прапору вирішили пофарбувати знак на в'їзді до обласного центру Закарпаття ужгородські активісти.

ВІДЕО ДНЯ

Кажуть – чудовий спосіб провести державний вихідний із користю та в задоволення. Усього то і треба – пару банок фарби, малярні валики, драбини і бажання. Ідея з'явилася спонтанно.

Томаш Лелекач, громадський активіст і ініціатор оригінального суботника, каже: "Проїжджали тут із побратимами, звернули увагу на прапор - його би замінити, а потім уже і на знак, і вирішили його перефарбувати у патріотичні кольори, аби всі бачили, що Ужгород - українське місто. Тим паче, що це траса Київ-Чоп, тут багато людей їдуть дорогою до кордону, а ще ж чимало хто фотографується".Опісля того як фарба підсохне, пройдуться ще раз – аби було яскравіше.

Реклама

Далі на черзі – вже найближчим часом – і нижня частина стели. Тут дизайн буде більш вигадливий: хочуть відтворити орнамент вишиванки, і перефарбуванню і прикрашанню приділити як мінімум ще один вихідний.

Планують, звісно, і замінити прапор – його мають пошити: більший і гарний. А на другому флагштоці має з'явитися ще один стяг – або Ужгорода, або навіть Євросоюзу.

Реклама

Відтак справа – за клумбами. Хлопці готові братися за косу, а ще сподіваються, що вже із квітами їм допоможуть. Найкраще, вважають, тут пасували би чорнобривці.

Ужгород патріотичний: знак на в’їзді до обласного центру Закарпаття пофарбували у кольори національного прапору (ФОТОФАКТ) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно