Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Якщо власники рекламних носіїв в Ужгороді не нададуть відповідних дозволів, об’єкти будуть демонтовані

Якщо власники рекламних носіїв в Ужгороді не нададуть відповідних дозволів, об’єкти будуть демонтовані

Якщо власники рекламних носіїв в Ужгороді не нададуть відповідних дозволів, об’єкти будуть демонтовані
Власникам виявлених непромаркованих рекламоносіїв в Ужгороді, які після перевірки "муніципалами" виявились непромаркованими, виконавчий комітету Ужгородської міської ради дав час підтвердити...

Власникам виявлених непромаркованих рекламоносіїв в Ужгороді, які після перевірки "муніципалами" виявились непромаркованими, виконавчий комітету Ужгородської міської ради дав час підтвердити "легітимність" щитів до 22 травня. Якщо документів власниками надано не буде - рекламоносії демонтують.

ВІДЕО ДНЯ

Таке сьогодні вирішили на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

Під час доповіді щодо інвентаризації та обліку рекламоносіїв у місті, в.о. директора Департаменту міського господарства Віктор Костенчук повідомив: з 490 наявних у місті щитів 30 непромарковані, а тому вважаються самовільно встановленими конструкціями. Крім того, ще 23 щити встановлені на території Львівської залізниці і промарковані за її вимогами.

Реклама

Разом з тим, В. Костенчук припустив, що на понад 20 зі згаданих щитів їх власники і взагалі не мають жодних необхідних на це документів.

Щодо адміністративних протоколів, складених на підставі виявлення непромаркованих належним чином рекламоносіїв, то їх, за словами заступника начальника муніципальної поліції Олександра Лозана було складено... лише 1.

Реклама

За підсумками розгляду вищеозначеного питання, виконком зобовязав муніципалів спільно з департаментом міського господарства повідомити власників рекламоносіїв у термін до 22 травня надати всю дозвільну докментацію, що підтверджує їх право на встановлення та користування рекламоносіями. Якщо власниками такої інформації надано не буде, об'єкти підлягатимуть демонтажу.

Тетяна Кашуба

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно