Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді міліція виявила чоловіка з метамфетаміном

В Ужгороді міліція виявила чоловіка з метамфетаміном
Міліціонери відкрили кримінальне провадження відносно чоловіка, який розгулював містом з небезпечним синтетичним наркотиком – метамфетаміном. Серед ночі оперативники сектору по боротьбі з...

Міліціонери відкрили кримінальне провадження відносно чоловіка, який розгулював містом з небезпечним синтетичним наркотиком – метамфетаміном.

ВІДЕО ДНЯ

Серед ночі оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції виявили 41-річного місцевого мешканця на вулиці Берчені.

При спілкуванні з правоохоронцями чоловік помітно нервував, тремтів, витирав обличчя без видимых причин, не міг відповісти на прості запитання, що викликало підозру у міліціонерів.

Реклама

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Правопорушник добровільно та в присутності понятих видав з кишені штанів медичний шприц, наповнений порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на психотропну – метамфетамін, два шприци із залишками речовини червоно-бурого кольору.

Речові докази вилучені та направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відностно правопорушника відкрито кримінальне провадження. Наразі розслідування триває, з'ясовуються всі обставини даної події.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно