Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді жінки з маленькими дітьми заблокували базу колишнього спецпідрозділу "Беркут" і не пускають своїх чоловіків у Харків (ФОТОФАКТ)

В Ужгороді жінки з маленькими дітьми заблокували базу колишнього спецпідрозділу "Беркут" і не пускають своїх чоловіків у Харків (ФОТОФАКТ)

В Ужгороді жінки з маленькими дітьми заблокували базу колишнього спецпідрозділу "Беркут" і не пускають своїх чоловіків у Харків (ФОТОФАКТ)
В ці хвилини на вулиці Гранітній в Ужгороді біля воріт бази колишнього спецпідрозділу «Беркут» мітингують жінки з маленькими дітьми. Люди пояснили журналістам, що тут зібрали їх чоловіків — колишніх...

В ці хвилини на вулиці Гранітній в Ужгороді біля воріт бази колишнього спецпідрозділу «Беркут» мітингують жінки з маленькими дітьми. Люди пояснили журналістам, що тут зібрали їх чоловіків — колишніх "беркутівців", і на сьогодні є наказ міністра МВС Авакова відправити їх у Харків.

ВІДЕО ДНЯ

За неперевіреною інформацією у аеропорту Львова вже чекає спеціальний літак, на якому сьогодні закарпатські правоохоронці відправляться на схід. Керівництво колишнього спецпідрозділу від коментарів відмовилось. Однак на базі прослідковується жвавий рух спецпризначенців. Дружини з дітьми, мами та декілька чоловіків наполягають: якщо відправлять усіх бійців на схід, то хто захистить Закарпаття, яке межує аж із чотирьма країнами.

Жінки налаштовані рішуче і кажуть, що нікуди своїх чоловіків не відпустять. Біля бази колишнього «Беркуту» вже розкладені стільці та лавиці для мітингуючих жінок, а коли почався дощ, чоловіки одразу винесли їм плащ-палатки. Близько 18.00 біля бази з’явилися вищі міліцейські чини, і вони разом із колишнім керівником спецпідрозділу Василем Шалеником поїхали до управління МВС. Мітингуючі жінки впевнені, що там будуть вирішувати питання щодо відправки їх чоловіків на схід. Вони кажуть, що поки чекають результатів біля бази «Беркуту», але в разі чого готові переміститися під обласне управління міліції, для продовження акціїї протесту.

Реклама
В Ужгороді жінки з маленькими дітьми заблокували базу колишнього спецпідрозділу "Беркут" і не пускають своїх чоловіків у Харків (ФОТОФАКТ) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно