Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Порошенко до Новинського: "С...а ты православная" (ВІДЕО)

Порошенко до Новинського: "С...а ты православная" (ВІДЕО)
Нині християни як західного, так і східного обраду святкують третій день Воскресіння Хрестового. Водночас попри свята триває виборча кампанія, найактивніше - тільки одного кандидата у Президенти –...

Нині християни як західного, так і східного обраду святкують третій день Воскресіння Хрестового. Водночас попри свята триває виборча кампанія, найактивніше - тільки одного кандидата у Президенти – Петра Порошенка.

ВІДЕО ДНЯ

Як на телевізійних екранах, так і в радіоефірах нам пропонують «жити по-новому». Та, нагадаємо читачам, про відео, героєм якого наприкінці лютого став «шоколадний король». Тоді Порошенко висловися у бік опонента: "с…а ты православная". Можна собі уявити яке нове життя «світить» православним в Україні, чи представникам інших конфесій, якщо політик дозволяє собі так висловлюватися. Далі на відео.

Реклама

Нагадаємо, відео було зняте 21 лютого виданням "Лівий берег" в одній з кімнат для відпочинку депутатів у парламенті. Конфлікт виник після того, як Новинський зайшов до кімнати і коли йому Порошенко повідомив про ще одного загиблого, регіонал зауважив, що у цьому винна опозиція. Тоді на певний момент запанувала тиша, і опісля Порошенко висказав Новинському все, що думає.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно