Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді водій збив пішохода: очивидці події стверджують, що перехожий був сильно п’яний і його штовхнули під машину (ФОТО)

В Ужгороді водій збив пішохода: очивидці події стверджують, що перехожий був сильно п’яний і його штовхнули під машину (ФОТО)

В Ужгороді водій збив пішохода: очивидці події стверджують, що перехожий був сильно п’яний і його штовхнули під машину (ФОТО)
Близько о пів на дев’яту вечора в Ужгороді поблизу будинку 2 по вул. Заньковецької водій зеленого Фіату збив пішохода. Не насмерть. Постраждалого забрала швидка, а очевидці ДТП кажуть, що чоловік...

Близько о пів на дев’яту вечора в Ужгороді поблизу будинку 2 по вул. Заньковецької водій зеленого Фіату збив пішохода. Не насмерть.

ВІДЕО ДНЯ

Постраждалого забрала швидка, а очевидці ДТП кажуть, що чоловік зарано почав відзначати свято і був дуже нетверезий. Уточнюючи, вони розповідають, що чоловіків, які перед тим «погостилися» у наливайці біля магазину «Зодіак», було двоє. І, буцім, переходячи дорогу у місці, де немає переходу, один одного жартома штовхнув на дорогу. І просто під колеса автівки.

Водій Фіату, молодий чоловік років 30, дуже переживає з приводу того, що сталося. І його можна зрозуміти. Це страшний сон будь-якого водія - «піймати» під колеса у сутінках нетверезого пішохода.

Реклама
В Ужгороді водій збив пішохода: очивидці події стверджують, що перехожий був сильно п’яний і його штовхнули під машину (ФОТО) – 01

На місці працювала ДАІ та слідча група. Міліція попросила забрати водія з салону авто всі цінні речі, бо, природно, авто поїде на штрафмайданчик, незалежно від того чи є вина водія, чи нема. Хоча й очевидно, що тут водій, скоріш за все, не винен, бо перевищити швидкість у цьому місці фізично неможливо через поворот дороги, на свята йому доведеться потерпіти без машини, аж до повного з’ясування ситуації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно